Slovakya'dan kozmetik ürün ithalatı

Slovakya'da online olarak kozmetik ürünleri satmakta olan firma, Türkiye'den saç bakım ürünleri ve kişisel bakım ürünleri ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünya kozmetik ürünler ihracatında ilk sırada güzellik/makyaj ve cilt bakımı için müstahzarları oluşturmaktadır. Bu ürün grubunun gıda ürünlerinde tat ve koku veren maddeler, parfümler ve saç müstahzarları takip etmektedir 

Dünyanın en büyük kozmetik ve kişisel bakım ürünleri ihracatçı ve ithalatçı ülkeleri AB ülkeleridir. Söz konusu ülkeler, dünya kozmetik ve kişisel bakım ürünleri ticaretinde yüzde 50’nin üzerinde bir paya sahiptir. 

Türkiye kozmetik sektörü ihracatından en fazla payı tıraş ürünleri ve deodorantlar almaktadır. Türkiye'nin ithalatında yer alan ülkeler; Almanya, Fransa, İrlanda, Polonya, İsviçre olarak sıralanmaktadır. 

Slovakya'da online olarak kozmetik ürünleri satmakta olan firma, Türkiye'den saç bakım ürünleri ve kişisel bakım ürünleri ithal etmek istemektedir. Tedarikçiler arayan firmaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331620_slovakia-want-to-import-cosmetics 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir