Sudan tıbbi malzemeler ithal edecek

Tükiye'den ilaçlar ve sağlık ekipmanları satın alacak olan Sudanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tıbbi cihazlar, her ülke için en öncelikli ve kritik sistemlerden biri olma özelliğini hep koruyan sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez bir bileşenidir. Doğal ve ucuz uygulamalar ile başlayan tıbbi cihazların gelişim eğrisi bilim ve teknolojideki ilerlemelere paralel olarak, hem kullanılan teknikler hem de yararlanılan teknolojiler bakımından çok hızlı ve sürekli bir değişim içine girerek büyümüş, çeşitlenmiş ve karmaşıklaşmıştır. Dünya Sağlık Örgütü tıbbi cihazları, yaşam bilimleri ve sağlık hizmetleri çerçevesinde bölgesel ve ülkesel olarak mevcudiyet, erişilebilirlik, uygunluk ve hizmet olarak satın alınabilirlik unsurları bakımından çok önemli bir bileşen olarak kabul etmektedir.

Bu önemli bileşen aynı zamanda günümüzde artık ileri teknolojili ve yüksek katma değerli bir sanayi kolu olarak tanımlanmakta ve ortaya çıkarmış olduğu ekonomik değer bakımından da özel bir konumda ele alınmaktadır.

Tükiye'den ilaçlar ve sağlık ekipmanları satın alacak olan Sudanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/327126_medical-asthma-products-required-to-import-to-sudan

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir