Suudi Arabistanlı firma logolu otel malzemeleri ürettirecek

Suudi Arabistanlı güzellik ve spa salonu işletmecisi firma logolu otel tekstilleri, havlu, bornoz, terlik, önlük ile organik bakım kozmetikleri fason ürettirebilecekleri firmalar aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Suudi Arabistan’da lüks bir güzellik ve spa salonu işletmecisi firma kendileri için logolu otel tekstilleri, havlu, bornoz, terlik, önlük vb ürünleri üretebilecek tekstil firmaları, ayrıca yine otel ve spa kullanımına yönelik şampuan, saç kremi, cilt kremi gibi organik kişisel bakım kozmetikleri fason ürettirebilecekleri firmalar aradıklarını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
We are project managing company for a luxury beauty salon and spa.
We are looking for high quality supplier of hotel textile such as customized with logo bath robes, towels, slippers and uniforms.

We are also looking for organic personal care manfufactoring company in Turkey such as hair shampoo, conditioner, bubble bath and skin cream.
Can you please help us find the right supplier for our needs?
Thank you and we look forward to hearing from you

https://www.turkishexporter.net/en/Leads/366075_customized-hotel-textiles-required-in-saudi-arabia

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact 

Bu konularda ilginizi çekebilir