TurkishExporter ile Genişleyen Pazar Ağı

"Halihazırda üretimimizin %45’ini TurkishExporter sayesinde yurtdışı pazarına satabiliyoruz ve birçok yabancı müşteri ile de irtibat halindeyiz."

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yeşil Ambalaj A.Ş. 2016 yılı başı itibarı ile oluklu mukavva kutu ambalaj sektöründe Diyarbakır'da hizmet vermeye başlamıştır. Son teknoloji makine parkurunun yanı sıra, kaliteli, müşteri odaklı, standartlara uygun ürünlerin üretimini amaç edinmiş tecrübeli ve dinamik üretim ekibi, farklı fikirleri ve kurumsal yönetim anlayışı ile insana ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla oluklu mukavva sektöründe yenilikçi ürünler üretmektedir.

Yeşil Ambalaj Türkiye'de üreticilere ambalaj konusunda verdiği hizmeti, yaptığı ihracatlarla tamamlamakta ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

İlk üretime başladığımız günden beri ihracat yapmak en büyük hedefimizdi. Konumumuz itibari ile ilk önce Irak pazarı ile başladık; fakat diğer ülkelerle nasıl bağlantı kuracağımız konusu bir muammaydı. Bu bağlamda TurkishExporter ile tanıştık. Hâlihazırda üretimimizin %45’ini TurkishExporter sayesinde yurtdışı pazarına satabiliyoruz ve birçok yabancı müşteri ile de irtibat halindeyiz.

Firmamız sağlıklı büyümeye odaklanmıştır. Ancak asıl olan sağlıklı ve verimliliği yakalayıp büyümektir. 2018 yılında da dış pazarda yeni müşteriler ve yeni pazarlar araştırıp bularak oluklu mukavva sektöründe "Üstün teknoloji ve sürdürülebilir kalite" hizmet anlayışı ile müşterilerimiz ve ekonomi için değer yaratmak, uluslararası düzeyde en başarılı gruplar arasında yer alma amacıyla hareket ederken ülkemizin ve faaliyet gösterdiğimiz coğrafyanın zenginleşmesine katkıda bulunmak, rekabet düzeyi yüksek ürünler ile müşterilerimiz nezdinde ayrıca bir saygınlık kazanmak ve bu noktada ciddi bir fark oluşturmak, müşterilerimizin tedarik zinciri ihtiyaçları için yenilikçi ve rekabetçi, ülkemiz ve dünya ekonomisi için rekabet düzeyi yüksek, çevre dostu ürünler üreterek, mutlu müşteri, mutlu çalışan ve mutlu yatırımcı oluşturmak temel amacımızdır.

Girişimcilik, yenilikçilik ve güvenilirlik ile şekillendirdiğimiz iş anlayışımızla, eğitimli insan gücü ve yeni teknoloji üretim ekipmanları ile hem yurtiçi hem de yurtdışı pazara ve müşteri beklentilerine yön veren, sürdürülebilir değerler katan lider bir kuruluş olmak, temel hedefimizdir.

Yeşil Ambalaj A.Ş.
Engin YEŞİL - Yönetim Kurulu Başkanı

Bu konularda ilginizi çekebilir