Ukraynalı müşteri Türk iplikleri ithal edecek

Ukrayna’da mukim bir müşteri pamuklu, polyester ve viskoz iplik çeşitleri için fiyat teklifi talep etmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ukrayna kanunları uyarınca kurulan ve kuruluş sermayesinde yabancı yatırım payı en az yüzde 10 olan hukuki şekillerdeki şirket ve yatırımlar ‘’yabancı sermaye yatırımı’’ sayılırlar. Ukrayna'da ekonomik ve ticari faaliyetlerde bulunan yabancı yatırımcılar, Ukrayna Kanunlarında ve Ukrayna'nın uluslararası anlaşmalarında aksi belirtilmedikçe, Ukraynalı kişilerin sahip olduğu hak ve sorumluluklara sahiptir.

Ukrayna'da yabancı sermaye yatırımları millileştirmeye tabi değildir. Devlet organları, tabii afet, kaza, salgın hastalık ve salgın hayvan hastalığı durumlarında tahliye tedbirlerinin alınması durumları haricinde yabancı yatırımları istimlak edemez.

Ukrayna’ya yapılan yabancı yatırımlar kümülatif olarak Ocak 2015 tarihi itibariyle toplam 43,37 milyar dolar düzeyine ulaşmıştır. Bu rakam bir önceki yıla göre yüzde 10,6’lık bir düşüşe karşılık gelmektedir. Yabancıların yatırım yaptıkları sektörler arasında metalurji, finans, araç ve araç yan sanayi ticareti ve imalatı, inşaat, gıda, finans, ticari kiralama, emlak hizmetleri yer almaktadır.

Ukrayna’da mukim bir müşteri pamuklu, polyester ve viskoz iplik çeşitleri için fiyat teklifi talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
I would like to know about the unit price for tons for the following:
Cotton yarn
Polyester yarn
Viscoze yarn
Unit price must include the delivery to Ukraine And separate price. Fob price . Istanbul sea port.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339600_yarns-purchase-request-from-ukraine

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir