'Piyasalarda yüksek dalgalanma var biz işimize odaklanalım'

Kayseri Sanayi Odası’nın mart ayı meclis toplantısında konuşan Mustafa Boydak, “Piyasalarda dalgalanmalar yüksek boyutta devam ediyor. Biz işimize karlılıkları, verimi artırmaya bakalım." dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hatice KEVEN ŞİMŞEK

KAYSERİ - Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, işadamlarına seslenerek, “Piyasalarda dalgalanmalar yüksek boyutta devam ediyor. Biz işimize karlılıkları, verimi artırmaya bakalım. Herkesin yaptığın işe göre pozisyon alması gerekiyor” dedi. Kayseri Sanayi Odası’nın mart ayı meclis toplantısında konuşan Mustafa Boydak, dünyada gelişen piyasalardan “temkinli olun” sinyali geldiğini ve şirketlerin de yaptıkları işe göre pozisyon alması gerektiğini söyledi. Boydak, “Özel sektördeki üreticiler olarak risk yönetimi algısını iyice içimize sindirmemiz gerekli” diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile yaptıkları görüşme sonrası ekonomiye olan güvenlerini daha da artırdığını söyleyen Boydak, “Hem Hazine, hem Merkez Bankası hem de diğer kurumlarımızla Türkiye’nin erken tedbir alan bir yapısı var. Türk ekonomisinin daha çok yabancı sermaye alacağı yönünde görüşüm var. Hükümetin yeni bir dönüşüm programı üzerinde çalıştığını biliyoruz. Türkiye’nin her alanda kaliteli iş yapma anlayışı ortaya konacak” açıklamasını yaptı. Kayseri’de iş dünyasında ciddi bir sıkıntının olmadığını söyleyen Boydak, “Kayseri’de gayet iyiyiz. Son dönemlerdeki regülasyonlarla ilgili özel sektörün şikayetlerinin olduğunu biliyoruz. Bunu yaptığımız odalar toplantısında da ilettik” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir