İÇGİAF’ta yeni Başkan Emre Altındağ

Altındağ, ilk hedeflerinin iller arasındaki ticari ve sosyal dayanışmayı arttırmak olduğunu söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yeşim ARDIÇ

ANKARA - Aralarında Ankara’nın da bulunduğu 7 ilde örgütlü olan İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu’nun (İÇGİAF) genel kurulunda yapılan seçimde, başkanlığa Emre Altındağ seçildi. Altındağ ilk hedeflerinin iller arasındaki ticari ve sosyal dayanışmayı arttırmak olduğunu söyledi.

Altındağ, Türkiye’nin en büyük ekonomi tabanlı federasyonlarından birinin İÇGİAF olduğun belirterek, bünyelerinde Eskişehir, Ankara, Konya, Kayseri, Tokat, Amasya ve Bitlis’te faaliyet gösteren derneklerin yer aldığını, yönetimde her ilden temsilci almaya, iş kadınlarına daha çok görev vermeye gayret ettiklerini bildirdi.
Türkiye’nin 2023 yılı için önemli hedefleri bulunduğunun altını çizen Emre Altındağ, 
“Federasyonumuz ve bağlı GİAD’larımızla bu hedefe ulaşmada itici güç olmaya gayret göstereceğiz. İÇGİAF ve bünyesindeki dernekler, bölgemiz ve ülkemiz için projeler üretmeye devam edecek. Genel kurulumuzun kongrenin bölgemize, ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

İÇGİAF Yönetim Kurulu’nda Emre Altındağ yanı sıra; Ali Altındal, Ayşegül Yücel, Burcu Ateş, Emre Dökülen, Emre Peker, Hilmi Sarıtaşlı, N.Oğuzhan Karataş, Hayri Bulut, Kahraman Albay, Mehmet Atsan, Mehmet Eren, Mete Baykara, Volkan Şahinkol ve Yıldıray Yoldar yer alıyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir