“Kurumlarımıza fayda yaratmak amacında olduk”

Olağan Mali Genel Kurul’da konuşan KalDer Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay, “İş kalitesi yanında yaşam kalitesi alanındaki çalışmaları da önemsedik. KalDer bir dernekten fazlasıdır” dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi Olağan Mali Genel Kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya KalDer Üyeleri, Bursa’daki çeşitli özel kurumların, kamu kuruluşlarının ve STK’ların temsilcileri katıldı.

KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, “2018 yılında yürütülen çalışmalarımızın ve elde edilen sonuçların kentimiz ve iş dünyamız için fayda yaratmış olmasını diliyorum. 2018 yılında KalDer Evi’nin açılması bizim için milat oldu, bu hayali gerçekleştirdiğimiz için gururluyuz. Üyelerimiz, yönetim kurulumuz, değerlendiricilerimiz, uzmanlık gruplarımız, gönüllülerimiz ve çalışanlarımızla düzenlediğimiz Kalite ve Başarı Sempozyumu, Bursa Mükemmellik Ödülü, Ulusal Kalite Hareketi, eğitimler, teknik geziler gibi çalışmalarımızla her zaman kurumlarımıza fayda yaratmak amacında olduk. İş kalitesi yanında yaşam kalitesi alanındaki çalışmaları da önemsedik. Kurumsal sosyal sorumluluk alanında eğitim ve sanat projelerine destek verdik. Yönetim kurulumuza göstermiş olduğunuz güvenden dolayı teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. KalDer bir dernekten fazlasıdır” diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir