Öztürk'ten 'Oy kullan, Birliği'ne sahip çık' çağrısı

Üyelerin sandığa gitmediğini, bazılarının seçimden bile haberi olmadığını belirten İHKİB başkan adayı Hüseyin Öztürk, üyelerden sandığa gidip oy kullanmasını istedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - 21 Nisan'da yapılacak İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyoncu İhracatçıları Birliği (İHKİB) seçimlerinde başkanlığa adaylığını koyan Hüseyin Öztürk, birlik üyelerine çağrı yaparak, seçimlerde oy kullanıp İHKİB'e sahip çıkmalarını istedi.

İHKİB seçimleri için, Çorap Sanayicileri Derneği ile Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu üyeleri tarafından başkanlığa aday gösterilen Öztürk, "Son yıllarda yapılan seçimlerde görüyoruz ki, üyelerin çoğunluğu sandığa gitmiyor. Bir kısmının seçimden haberi bile yok. Birliğimiz üyelerinden uzaklaşmış, üyelerimiz ise Birlik'ten soğumuş durumda. Bu durumu değiştirmeliyiz. Seçimlerde sadece yüzde 15-20 oranında oy kullanılıyor. Bu oran mutlaka artmalı. Üyeler, Birliğe sahip çıkmalı" dedi. 

Son tarih 17 Mart!

Üyelerin seçimde oy kullanmaları için yetki belgesini ve imza sirkülerini 17 Mart'a kadar İHKİB'e ulaştırmaları gerektiğini hatırlatan Öztürk, "Biz katılımcı, tüm üyelerin söz ve hak sahibi olduğu bir Birlik'ten yanayız. Oy kullanma hakkı olan bütün arkadaşlarımızın, dostlarımızın seçimde sandığa gitmelerini istiyoruz. Kime oy vereceklerinden daha önemli olan husus bu sürece aktif katılmalarıdır" dedi.