"Faaliyet alanımızı ve hizmetlerimizin ulaşılabilirliğini artırdık"

Modern Tıp Sağlık Genel Müdürü Dr. Ersin Işılar, KGF destekli kredi ile yeni yatırımlar yaptıklarını ve ek binalarıyla yeni hizmet aşamasına girdiklerini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2006 yılında sağlık sektörüne poliklinik statüsünde başlayan ve bugün için 17 branşta hizmet veren Modern Tıp Sağlık, şu an orta ölçekli işletme olarak yaklaşık 20’si doktor, 70 nitelikli personeli bünyesinde bulunduruyor. Faaliyet alanları içinde ise özellikle fizik tedavi ve rehabilitasyon, ağız ve diş hastalıkları, kozmetik dermatoloji öne çıkıyor. Bunlar dışında plastik ve rekonstrüksiyon, göz, dahiliye, kadın doğum, çocuk, dermatoloji, nöroloji, acil, radyoloji, laboratuvar hizmetleri birimleri de faaliyet alanları arasında yer alıyor. Modern Tıp Sağlık, evde sağlık hizmetleri, işe giriş muayeneleri ve raporları, Huzur evlerine sunulan sağlık hizmetleri ile İstanbul geneline de hizmet vermeye devam ediyor.

Ziraat Bankası aracılığı ile kullandıkları Kredi Garanti Fonu (KGF) destekli kredi ile yeni yatırımlar yaptıklarını ve ek binalarıyla yeni hizmet aşamasına girdiklerini belirten Modern Tıp Sağlık Genel Müdürü Dr. Ersin Işılar, “Bununla beraber yeni bir şirket oluşumu sağlayarak şirketler grubuna dönüşen yapımız, faaliyet alanını ve hizmetlerinin ulaşılabilirliğini artırma fırsatını yakalamıştır. Ayrıca 11 yıllık sürecinin sonunda fiziki koşullar ve cihaz parkurunda renovasyon yapılmıştır. Ek binanın hizmete geçmesi ile yaklaşık 4 hekim ve 12 yardımcı sağlık personeli ile toplam 16 kişinin istihdamı sağlanmıştır” dedi.

Gelecek dönemde de yeni yatırım yapmayı planladıklarını kaydeden Işılar, “Ülkemiz ve Dünyanın bulunduğu ekonomik göstergelerdeki negatif algıya rağmen yatırım yapmayı sorumluluk olarak görüyoruz” diye konuştu. Vizyoner bakış açısı olan, kurumsallaşmaya değer veren her şirketin KGF destekli kredilerden yararlanması gerektiğini aktaran Işılar, “Ülkemizde üretim konusunda yatırıma ihtiyaç çok fazla artmıştır. Özellikle yüksek nitelikli üretim ve hizmet sektörü ekonomik büyüme için temel hedef olmalı” dedi. Işılar ayrıca, önümüzdeki 6 aylık dönemde de sağlık turizmi kapsamında hizmet vermek için proje geliştirdiklerini belirtti.