Büyüküstün "İyi Niyet Elçisi" seçildi

Oyuncu Tuba Büyüküstün UNICEF tarafından "İyi Niyet Elçisi" seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Tuba Büyüküstün UNICEF tarafından "İyi Niyet Elçisi" seçildi. İşbirliğinin kamuoyuna duyurusu, Tuba Büyüküstün ve UNICEF Türkiye Temsilcisi Dr. Ayman Abulaban katılımıyla Feriye Lokantası'nda düzenlenen basın toplantısı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Büyüküstün, UNICEF ailesine katılmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.

UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak bugünden itibaren normal ve olağanüstü durumlarda çocukların haklarının korunması ve iyileştirilmesiyle ilgili çalışmalar yapacaklarını belirten Büyüküstün, şöyle konuştu: 

"UNICEF'le elimden geldiğince işbirliği içinde olmaya çalışacağım. Sizinle daha iyi günlerde bir araya gelmeyi dilerdim. Geçen hafta Soma'da yaşanan olaylar dolayısıyla hepimiz çok üzüntülü günler geçirdik. Tarif edemedik acımızı ama öncelikle orada hayatlarını kaybeden madencilerimizi anmak ve yakınlarına başsağlığı dilemek istiyorum. Çünkü bizden daha fazla acıyı yakınları, eşleri, çocukları ve aileleri çekiyor. Böyle bir durumda en büyük travmayı çocuklar yaşıyor. Biz yetişkinler tarafından onların böyle zamanlarda korunmaya ve gözetilmeye ihtiyaçları var. Onların yanında olmamız gerekiyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir