Haydarpaşa, 'Çay Festivali'ne ev sahipliği yapacak

1. Uluslararası İstanbul Çay Festivali, 29-30 Nisan tarihlerinde Haydarpaşa Tren Garı'nda düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Doğadan'ın ana sponsorluğunda bu yıl ilki düzenlenecek Uluslararası İstanbul Çay Festivali, 29-30 Nisan tarihlerinde Haydarpaşa Tren Garı'nda İstabullularla buluşacak.

Etkinlikte Doğadan Araştırma ve Geliştirme Müdürü Emre Taşkın dünya üzerinde çayın öneminin, hayata kattığı kültürel, spritüal, keyif ve sağlık anlamlarının üzerine bilgilendirmelerde bulunacağı "Dünya Dilimin Ucunda" workshopu ile çay tadımı, nasıl yapıldığı, nasıl yorumlandığı ve tadımın inceliklerine dair ipuçlarını paylaşacak.

Sri Lanka, Hindistan, Kenya, Çin, Türkiye, Endonezya, Arjantin, Rwanda gibi dünyanın farklı coğrafyalarında üretilen siyah çayların tanıtılması ve tadımı da yapılacak.

Festivalde ayrıca, İyi Yaşam Danışmanı ve oyuncu Ayşe Tolga iyi bir yaşam için bitki ve meyve çaylarının hayatımızdaki yerini paylaşacağı bir sohbet gerçekleştirecek.

29-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek festival, cumartesi ve pazar sabah 10.00–18.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek. Festivalin biletleri www.biletix.com'dan temin edilebiliyor.