Kamuda yeni atamalar yapıldı

Bakanlıklara ait atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANKARA - Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Milli Eğitim ile Orman ve Su İşleri bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Atama kararlarına göre, Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliğine Adnan Boynukara getirildi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Doç. Dr. Mustafa Can ile bakanlık müşavirliklerine Şafak Akın, Mustafa İlker Ulu, Mehmet Abdullah Aksoy, Fayık Yıldırım atandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına, Bakanlık Müşaviri Mustafa Konuk, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcılığına Mustafa Kuruca, Bakanlık Müşavirliğine de İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Sabit Yaman'ın atanması uygun görüldü.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Adnan Tan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yerde Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Uçar getirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Zübeyir Yılmaz, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne Hikmet Çolak ile Orman ve Su İşleri Bakanlığında Meteoroloji Genel Müdürlüğü birinci Hukuk Müşavirliğine Mehmet Kaya atandı.
Yenilenebilir Genel Müdürlüğü'ne Yazar atandı
Öte yandan Enerji ve Tabii Kaynaklar, Maliye, Gençlik ve Spor Bakanlıkları ile Hazine Müsteşarlığı'na ait atama kararları da Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, Hazine Müsteşarlığı'nda açık bulunan Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı'nda aynı yerde Hazine Başkontrolörü olarak görev yapan İrfan Tokgöz atandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında, açık bulunan Petrol İşleri Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Selami İncedalcı, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Yusuf Yazar, açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığına Doğanbey Akgül, açık bulunan Nükleer Enerji Proje Uygulama Dairesi Başkanlığına Necati Yamaç, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine de Osman Kara atandı.
Maliye Bakanlığında açık bulunan vergi başmüfettişliklerine Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir İdaresi Daire Başkanı Fahrettin Özdemirci ile Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Başkanı Musa Kazım Ünver, açık bulunan vergi müfettişliklerine de Halil Pak, Ali Rıza Tatar ve Selahattin Başkal getirildi.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığında açık bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Volkan Kaplan, Bakanlık Müşavirliklerine Ali Bayrakdaroğlu ve Gamze Öğredici, Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına ise Arslan Erkan, Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Dulkadiroğlu, Personel Dairesi Başkanlığına İsmail Oral, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına da Arslan Erkan atandı.
Bu konularda ilginizi çekebilir