Ommer Hotel, 'Cappadox 2018' için hazır

Başyazıcı Grubu bünyesinde bulunan Ommer Hotel, Kayseri'nin tek yerel 5 yıldızlı oteli olma özelliği taşıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dilek FİDAN

KAYSERİ - Kayseri'de gıdadan tekstile, inşaattan turizme kadar birçok alanda faaliyet gösteren Başyazıcı Grubu bünyesinde bulunan Ommer Hotel, Kayseri'nin tek yerel 5 yıldızlı oteli olma özelliği taşıyor. Ommer Hotel Genel Müdürü Hamit Topaloğlu, Ocak - Aralık 2017 tarih aralığında 3 milyon 895 bin kişiyi misafir ettiklerini dile getirdi. Önemli tatil ve seyahat destinasyonları tarafından 'Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası' ile ödüle layık görülen Ommer Hotel yıl boyunca turizme de katkı sağlıyor. Kış sezonun bitmesi ile birlikte şimdi bahar dönemi ile Kapadokya ve kültür turları ile kentte yine bir turistik cazibe olduğuna dikkat çeken Topaloğlu, "Kapadokya Bölgesi ülkemizdeki en önemli turistik bölgelerin başında geliyor. Otelimizde Kapadokya bölgesi için oluşturulmuş hafta sonu paketleri ve promosyon yer alıyor. Her tercihe göre tüm misafirlerimize ev sahipliği yapıyoruz" dedi.

Kayseri ve çevre illerde turizm amacıyla gelen misafirlerine turistik otel hizmeti verdiklerini belirten Topaloğlu, Ommer Hotel olarak iş dünyasına yönelik imkânları ve sosyal donatıları ile de hizmet verdiklerini aktardı. Kayseri'de gerçekleştirilen önemli fuar ve iş organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Topaloğlu, "Haziran ayında gerçekleşecek olan "Cappadox 2018" ile Ramazan ayı sonrası bölgenin yine hareketli olacağını belirtti. Festival kapsamında Kapadokya bölgesinde birçok aktivite olacak ve bölge olarak hepimiz bu hareketten etkileneceğiz. Yerli ve yabancı turist sayımızın bu yıl artarak devam edeceğini düşünüyorum." diye aktardı.

Otelin  Kayseri'nin imajına olumlu katkılar sağladığını ifade eden Topaloğlu, "Otelimiz alışveriş merkezi ile birlikte oluşturulmuş bir proje. Otelin içindeki bağlantıyla AVM'ye geçiş yapılabiliyor. Şehrin merkezinde ulaşımı kolay ve eşsiz panoramik şehir manzaramızla hizmet veriyoruz. Biri Başkanlık Suit'i 14 Deluxe Suit olmak üzere toplamda 186 oda ve 372 yatak kapasitesine sahip. Bin kişilik balo salonu ve 6 adet toplantı odaları, geniş fuaye ve sergi alanlarıyla toplamda bin 400 metrekare alanda misafirlerimizi ağırlıyoruz. Otelimizde, düğün, bekarlığa veda, sünnet düğünü gibi özel organizasyonlardan, bayii toplantısı, lansman ve kongre gibi profesyonel etkinliklere kadar birçok farklı konseptte gerçekleştirebilecek aktivitelerin her biri için kolonsuz ve geniş fuaye alanına sahip balo salonu seçeneklerimiz bulunuyor. Kehribar, turkuaz, firuze, opal, topaz, safir, zümrüt ve yakut olmak üzere toplam 8 adet salonumuzda kongre, konferans, eğitim ve iş toplantılarına ev sahipliği yapıyoruz" dedi.

İş seyahatlerini sağlıklı ve eğlenceli bir tatile dönüştürdüklerini ifade eden Topaloğlu, "Otelimiz içerisinde iç mekânda 150, dış mekânda 100 olmak üzere toplamda 250 kişilik Mons Argaeus restoranımızda yerli ve yabancı turistlere Kayseri'nin eşsiz mutfağını tattırıyoruz. Ayrıca Hotel içerisinde 2 bin 200 metrekare alanda kurulu, Kayseri'nin en büyük hamamını içinde bulunduran Joie Club; fitness, wellness, SPA'nın yanı sıra kapalı havuz, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu gibi hizmetlerle yoğun iş temposunun yorgunluğunu dinlenerek, keyifli zaman geçirebiliyorlar" diye ifade etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir