Erdoğan istedi, bayram paraları yattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan istedi 3'üncü köprüde çalışanların bayram paraları yattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3’üncü havalimanı merkez şantiyesinde dün akşam yaptığı iftarda işçilere verdiği bayram hediyesi sözünü yerine getirdiklerini belirten Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Bu sabahtan itibaren bu çalışanlarımıza, Cumhurbaşkanımızın söz ettiği 2 bin 500 TL’yi mevkisine bakılmaksızın herkese bayram hediyesi olarak sunduk” dedi.

ABD’ye giden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Atatürk Havalimanı’nda soruları yanıtladı. Özdemir, “Cumhurbaşkanımızın 3’üncü havalimanı çalışanlarına iftar yemeğinde verdiği sözü tuttuk. Sabah yaklaşık 5 bin 300 çalışanın hesabına 2 bin 500 lira yatırıldı” dedi.
 

"Açıklamayı kendisinin yapmasını istedik"

Şu anda 3’üncü havalimanında 5 binin üzerinde çalışanlarının olduğunu söyleyen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “3’üncü Havalimanı inşaat şantiyesi sayın cumhurbaşkanımız ziyaret etti. Havadan helikopterle çalışmaları izlediler. Akşam çalışanlar ve bizler ile birlikte iftar programı yapıldı. Gayet güzel bir iftar programından sonra konuşma yaptı. Bize şevk verdi bize moral verdi. Daha önce bitirmemiz içini daha fazla çalışmamız gerektiğini bize ifade etti. Sayın Cumhurbaşkanımız bize sordu. Bayramdan önce çalışanlarınıza bayram hediyesi olarak ‘çalışanlarınızı bir şey düşünüyor musunuz’ diye sordu. Biz de kendisine fikrimizi ifade ettik. Kendisine bize destek verdi. Açıklamayı kendisinin yapmasını arzu ettik: Sayın Cumhurbaşkanımız bu müjdeyi çalışanlara yaptılar. Bu sabahtan itibaren bu çalışanlarımıza Cumhurbaşkanımız söz ettiği 2 bin 500 TL’yi mevkisine bakılmaksızın herkese bayram hediyesi olarak sunduk. 5 bin çalışanımız var şu anda şantiyemizde.  İnşallah bunu 30 bine kadar çıkaracağız. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir