Loomis Türkiye büyümeye devam ediyor

Yüksek güvenlik eşliğinde değerli emtia, para ve evrak transferi gerçekleştiren Loomis; istikrarlı yükselişini sürdürüyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Başta kuyumculuk, bankacılık ve perakende sektörleri olmak üzere; sigortalı, yüksek güvenlik eşliğinde değerli emtia, para ve evrak transferi gerçekleştiren Loomis; istikrarlı yükselişini sürdürüyor.

Birçok ülkede yer alan Loomis şirketleri arasında son 6 yıldır her yıl yüzde 40 - yüzde 50 seviyelerinde işlem hacmini arttıran Loomis Türkiye; dikkat çekici performansı ile dünya çapında ilgi topluyor.

Loomis Türkiye Finans Direktörü Emek Gül; markalarının yıllardır hızla büyüyenler kategorisinde en üst pozisyonda yer aldığını, Türkiye’nin dinamik yapısının, altın ve paranın fiziki olarak hayatın içinde olmasının ve sistemli çalışma anlayışlarının hızlı büyümede büyük role sahip olduğunu ifade etti.

Loomis Türkiye, her yıl düzenli bir şekilde şube sayısını, işlem sayısını, kadrosunu, hizmet verdiği müşteri sayısını, işlem hacmini ciddi oranlarda artırıyor ve yüzde yüz sigortalı değerli emtia transfer, tasnifleme ve kasalama hizmeti sunuyor.

Sürdürülebilir ekonomik hizmet sunmak için, transferlerde hata ve zararın olmamasına ekstra özen gösterdiklerini söyleyen Emek Gül, geçen yılı sıfır kayıp, sıfır zarar ile kapatarak yeni bir başarıya imza attıklarını belirtti.

Sıfır kayıpla yılı tamamladı

Emek Gül, “Kuyumculuk sektörü, bankacılık ve perakende alanında ciddi sayıda artan işlem hacmimize karşın sıfır kayıp yaşanması tarihi bir başarıdır. Şu an itibariyle 40’a yakın ilimizde, 900’e yakın personelimizle her yıl çok büyük yatırımlar yaparak geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Loomis Türkiye’nin yurtdışı değerli emtia transferlerindeki başarılarıyla diğer ülkelerdeki Loomis ofislerinin de ülkeler arası hizmet sunmaya başladığını belirten Gül; sözlerini şöyle sürdürdü:
“Şu anda ihracat yapan kuyumcularımızın birçoğu Loomis ile ülkeler arası ticaretlerini sıfır risk eşliğinde gerçekleştiriyorlar. Müşteri memnuniyetinde markamız çok başarılı. Son dönemde çek, senet gibi değerli evrak taşımacılığında da artan bir potansiyelimiz var. Bankaların şubeleri arasında ve uluslararası para transferlerinde çalışmalarımız artıyor. Özellikle Loomis’in global sigorta yelpazesi altında müşterilerimizin uluslararası sigorta şirketlerinden aldıkları sigorta fiyatlarından daha uygun fiyatlar alabiliyoruz. Bu da bizim maliyetlerimizi aşağıya çekiyor ve onlara makul fiyatlar eşliğinde hizmet sunmamıza imkan tanıyor. Loomis Türkiye; büyümeye devam ediyor. Yakın zaman içinde ülkemizin her şehrinde ofisimizin olmasını planlıyoruz. Kuyumculuk sektörü; bizim lokomotifimiz. Sektörümüzün değerli markalarına, yüksek kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunmaya devam etmeyi planlıyoruz.”