TNT Ekspres’e büyük ödül

TNT Ekspres, Pinnacle Ödülleri kategorisinde yer alan Delphi Otomotiv “ Beklentilerin de Ötesinde” (Above & Beyond) ödülünü aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TNT Ekspres, sergilediği performans ve inovatif çözüm önerileriyle, Delphi Otomotiv tarafından her yıl verilen ''Beklentilerin de Ötesinde” (Above & Beyond) ödülüne layık görüldü.

Ödül, Frankfurt’ta düzenlenen Delphi Global Konferans ve Pinnacle Ödül Töreni’nde Global Tedarik Birimi Başkan Yardımcısı Sidney Johnson tarafından takdim edildi. Yedi senedir verilen bu ödül, özel hizmet sözleşmelerinde yer alan yükümlülüklerinin çok ötesinde hizmet veren şirketlere veriliyor.

Sidney Johnson TNT Ekspres’i neden ödüle layık gördüklerini şu sözlerle açıkladı:
“TNT Ekspres müşterilerimizin desteklenmesi ve uluslararası taşımacılık ağımızın optimize edilmesi konusunda müthiş bir esneklik sergiledi. TNT Ekspres, Delphi Lojistik ve Delphi Ürün ve Hizmet Çözümleri birimleriyle, nakliye kapasitesi ve müşteri siparişlerinin yerine minimum sürede ulaştırılması konularında çok başarılı işbirlikleri geliştirmiştir.” 

Sidney Johnson, tedarikçilerinin Delphi’nin büyümesinde ve başarısında çok önemli bir role sahip olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: “Tedarikçilerimiz israfın önlenmesi, verimliliği artırmaya yönelik ortak projeler üretilmesi ve pazara sunum süresinin hızlandırılması için yenilikçi yöntemler geliştirme yoluyla Delphi’nin büyümesine çok önemli katkılar sunuyorlar.” 

Delphi Otomotiv, ticari araç, otomotiv ve benzer sektörlere elektronik ve teknolojik ürün tedariki sağlayan, dünyanın önde gelen global tedarikçilerden biridir. 32 ülkede teknik merkezleri, üretim tesisleri ve müşteri destek birimleriyle hizmet veren Delphi Otomotiv, ürünleri akıllı ve güvenli olduğu kadar daha güçlü ve etkin kılan inovasyonları tüm dünyaya ihraç ediyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir
TNT