Lexus İstanbul Autoshow'da 'İnteraktif Showroom'unu tanıttı

Lexus, 2017 İstanbul Autoshow'da interaktif showroom hizmetini tanıttı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Lexus, 2017 İstanbul Autoshow'a birçok yenilikle katıldı. Sunduğu sıra dışı hizmetlerle adından söz ettirmeyi başaran Lexus, fuar ile birlikte interaktif showroom hizmetini de vermeye başladı. Böylece Türkiye’nin her yerinden kullanıcılar, randevu alarak satış danışmanının kullandığı gözlük sayesinde aracı inceleyebilecek ve teklif alabilecekler.

Lexus, İstanbul Autoshow’da, “Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu” filmi için tasarlanan SKYJET Uzay Aracını sergiledi. Lexus tasarımcılarına ait ve 28. yüzyıl zamanlarında kullanılan SKYJET, filmin kahramanının zamanda yolculuk yapmasını sağlıyor. 2016 yılında Türkiye pazarına giriş yapan marka, İstanbul Autoshow Fuarı’nda yeni hibrit modellerini de sergiledi. Böylece spor otomobilden, lüks sedana ve SUV modellere kadar her segmentte hibrit modele ulaşmak mümkün olacak. Lexus’un yeni modelleri, İstanbul Autoshow’da 12. Salon’daki Omotenashi misafirperverliğini ve Takumi işçiliğini yansıtan yeni standında yerini aldı.

“Lexus interaktif showroom’u kullanıcının ayağına gidiyor”

İstanbul Autoshow’da gerçekleştirilen basın toplantısında, Lexus markasının yeni dijital showroom’nun İstanbul dışından araçları incelemek isteyenlere de büyük kolaylık sağlayacağını belirten Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Ali Haydar Bozkurt, “Lexus olarak öncü hizmetler sunmaya devam ediyoruz ve dijitalleşme de bunların başında geliyor. Lexus, tüm dünyada hayranlık uyandıran bir marka. Bu yüzden bizim için İstanbul kadar, İstanbul dışındaki müşterilere ulaşmak için de büyük önem taşımakta. Yeni dijital showroom sayesinde isteyen herkes, istediği yerden modellerimizi detaylı bir şekilde inceleme fırsatı bulacak. 

Otomotivin yıldızları İstanbul'da görücüye çıktıOtomotivin yıldızları İstanbul'da görücüye çıktı

Efsane jön İstanbul Autoshow ile geri döndüEfsane jön İstanbul Autoshow ile geri döndü

 

Bu konularda ilginizi çekebilir