Peugeot Instinct Concept ile farklı sürüş modu

Mobilite kavramına tamamen yeni bir boyut getiren Peugeot Instinct Concept, bağlanabilirlik özelliğine sahip her tür akıllı cihazla uyum içinde çalışıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Peugeot'nun, 2017 Cenevre Otomobil Fuarında görücüye çıkardığı Instinct Concept, sürüş modunu seçme ve hareket özgürlüğüyle tasarlandı.

Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, otonom sürüş özelliğine sahip Instinct Concept ile bir otomobil ilk kez kullanıcısının veri bulutuyla bağlantı kurmasını sağlayan Samsung "ARTIK Cloud" nesnelerin interneti (I.o.T) platformuyla donatıldı.

Mobilite kavramına tamamen yeni bir boyut getiren Peugeot Instinct Concept, bağlanabilirlik özelliğine sahip her tür akıllı cihazla uyum içinde çalışıyor. Araç, kullanıcının akıllı telefonu, akıllı saati veya evdeki akıllı otomasyon sistemindeki veriyi entegre ediyor.

Peugeot Instinct Concept iki farklı aktif sürüş modu (Drive Boost ve Drive Relax) ve iki farklı otonom sürüş modu (Autonomous Sharp ve Autonomous Soft) olmak üzere toplam dört farklı sürüş modu alternatifi sunuyor.

Peugeot'nun uyarlanabilir i-Cockpit'i otonom sürüş özelliğine sahip aracın gereklerini yerine getirmek üzere yolcu kabinini yeniden yorumluyor. Ekran arayüzleri, seçilen sürüş moduna veya kullanıcı profiline bağlı olarak sürüş öncesinde, esnasında ve sonrasında yapılandırılabiliyor.

Sürücü, Peugeot Instinct Concept'in kontrolünü her koşulda elinde tutabiliyor. Otonom sürüş modunda sürücü orta konsoldaki i-Device üzerinden araca komut verebiliyor veya araca manevra yaptırabiliyor.

Cadillac'lar kendi aralarında 'konuşacak'Cadillac'lar kendi aralarında 'konuşacak'

 

Ford’dan sıfır faiz kampanyasıFord’dan sıfır faiz kampanyası

 

Volkswagen Arteon Cenevre’de Volkswagen Arteon Cenevre’de

 

Yeni Volvo XC60 Cenevre'de görücüye çıktı Yeni Volvo XC60 Cenevre'de görücüye çıktı

 

Bu konularda ilginizi çekebilir