Vakıf Emeklilik, Stevie Awards'tan 2 ödül aldı

Vakıf Emeklilik, VEPLUS mobil uygulamasıyla Stevie International Business Awards'ta 2 farklı kategoride gümüş ödüle layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İş dünyasının prestijli organizasyonları arasında yer alan ve bu yıl 60 ülkeden 3 bin 700'ün üzerinde çalışmanın katıldığı 12. Stevie International Business Awards'ta ödüller sahiplerini buldu. Kanada'nın Toronto şehrinde düzenlenen törende Vakıf Emeklilik'e VEPLUS mobil uygulamasıyla 2015 Apps Awards ana kategorisinde "deneyimsel ve yenilikçi" ve "yaşam tarzı" kategorilerinde Gümüş Stevie Ödülü verildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Mehmet Bostan, yarışmada 2015 Apps Awards ana kategorisinde bu yıl ödül alan tek emeklilik ve sigorta şirketi olduklarını vurguladı. Bostan, şunları kaydetti: 

"VEPLUS ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Dijital sigortacılık konusunda yürüttüğümüz faaliyetlere verilen bu ödül, yeni çalışmalarımızda bize güç katacaktır. Giyilebilir teknolojilerin, sağlık, spor, perakende, finans, otomotiv gibi sektörlerde büyük etkileri olacağına inanıyorum." 

Bu konularda ilginizi çekebilir