Ankara'da tekno fuara akın

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Media Markt Forum Ankara Outlet tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen "Teknoloji Fuarı", Ankaralılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. En yeni teknoloji ürünler ile tanışmak ve fuara özel kampanyalardan yararlanmak isteyen teknoloji tutkunları 6 gün boyunca Media Markt Forum Ankara Outlet mağazasını doldurdu.
Forum Ankara Outlet Media Markt tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuarda tüketici elektroniğinin önemli markaları bir araya gelirken fuara özel kampanyalarla; Hi-Fi ses sistemlerinden  fotoğraf makinelerine, kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün teknoloji severlerin beğenisine sunuldu.
Ankara Teknoloji fuarını değerlendiren Media Markt Forum Ankara Outlet Mağaza Genel Müdürü Müdessir Yüksel:
"3 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Ankara Teknoloji Fuarı'na bu yıl da Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi. Bu ilgiden çok memnunuz. Bütün Ankaralıları kampanyalarımızdan yararlanmak  ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak amacıyla yılın her günü mağazalarımıza bekliyoruz" dedi.