CIO ödülleri verildi

CIO dergisinin düzenlediği 'Chief Information Officer-CIO Ödülleri'ni kazananlar belli oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
DÜNYA Şirketler Grubu bünyesinde yayınlanan CIO dergisinin Vodafone  Türkiye sponsorluğunda düzenlediği 'Chief Information Officer-CIO Ödülleri'ni kazananlar belli oldu.

Bu yıl üçüncü kez yapılan yarışmanın ödül gecesinde, bilişim sektörünün önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ile Türkiye’nin önemli kurumlarının CIO’ları bir araya geldi.

Kamu CIO kategorisinde ödülü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Hakkı Tok kazandı. Nuh Çimento Sanayi A.Ş. Bilgi Teknolojileri Müdürü Saadet Çınar ile Evyap Bilgi Sistemleri ve Süreç Yönetimi Müdürü Fulya Bıçak Muştu ise IT’de Kadın Liderler kategorisinde ödüle uzanan isimler oldu. Abdi İbrahim Bilgi Sistemleri Müdürü Hilmi Koçak 'En Yenilikçi CIO' kategorisinde,  Bağcılar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Ramazan Yalçın ise 'Geleceğin IT Lideri' kategorisinde ödüllendirildiler. 
 
Gecede ayrıca Bank Asya, BriSA, Coca-Cola, Demirören Şirketler Grubu, Er-Bakır Elektrolit Bakır Mamülleri A.Ş., Finansbank, İGDAŞ, Kordsa, Merinos ve The Marmara Otelleri CIO’larına başarılı çalışmalarından dolayı ödül verildi.