Dota 2’nin en iyileri belli oluyor

DOTA 2 oyuncularını buluşturan Red Bull Son Şampiyon turnuvası 5 Şubat'ta başlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

E-sporun popüler oyunlarından Dota 2’nin en iyilerini bir araya getiren Red Bull Son Şampiyon, 5 Şubat 2017 Pazar günü Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde gerçekleşecek.

Elektronik Spor Ligi ve Red Bull Son Şampiyon eleme turnuvasının kazananlarını bir araya getirecek mücadelenin sonunda “Son Şampiyon” belli olacak. Elektronik sporun önemli mücadelelerinden biri olan turnuvayı oyun severler, RedBull.com üzerinden canlı izleyebilecek. oyun 250 takımın katılacağı ve ESL birincisine rakip olmak için mücadele edecekleri eleme turnuvasının kayıtları 22 Ocak tarihinde başlıyor. 250 takımın katılacağı eleme turnuvasının kayıtları, RedBull.com adresinden yapılacak.

2015 yılında düzenlenen Red Bull Son Şampiyon'un galibi, We Make the Future olmuştu. We Make the Future, rakibi Ascendant 3-0 mağlup etmişti.

Red Bull Son Şampiyon

Red Bull Son Şampiyon, Türkiye’nin en iyi Dota 2 takımını belirleyecek. Elektronik Spor Ligi Türkiye Şampiyonu olan takım, finalde yer almaya hak kazanacak. İkinci finalisti ise Red Bull Son Şampiyonun online eleme turnuvası belirleyecek. 22 Ocak’ta kayıtların başlayacağı turnuvayı kazanan, finalde zorlu rakipleri ile karşılaşacak. 5 Şubat Pazar günü iki finalist takım, “Son Şampiyon” olmak için sahneye çıkacak.

Dota 2

Dota 2 adını, gerçek zamanlı strateji oyunu olan Warcraft 3 modu olan Defense of the Ancients'tan almaktadır. 5'er kişiden oluşan 2 takım, birbirini alt edip karşı takımın üssünü yok etmeye çalışır. Bir çok gerçek zamanlı strateji oyununun aksine, Dota'da her bir oyuncu tek bir karakteri kontrol eder, Oyuncular topladığı altınlarla seviye atlayarak güçlenir.

Bu konularda ilginizi çekebilir