KOBİ'leri 2023 Türkiye'sine taşıyacak

Ekstra Yazılım, proje tabanlı erp maliyetine katlanamayacak firmalara, ERP/On ürün ailesi ile standart yazılım çözümleri sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) pazarında 16 yıldır bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olan Uyumsoft'un, stratejik ortağı olan Ekstra Yazılım firması, Türkiye'nin 2023 hedefleri çerçevesinde 100 bin KOBİ'ye, lisans maliyeti düşürülmüş ürünler sunarak iş süreçlerini izleme yönetme imkanı sunuyor.

KOBİ'lere özel, Türkiye'nin ilk standartlaştırılmış erp çözüm ailesi olan ERP/On, plastikten talaşlı imalata, elektronikten otomotive, alım-satım yapan işletmelerden makineye kadar Türkiye'nin birçok lokomotif sektörünü kapsıyor.

Küçük ölçekli işletmelerin büyüdükçe yazılım ihtiyaçları ve beklentilerinin değiştiğini anlatan Ekstra Yazılım Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Öztemur, bu süreçte proje tabanlı erp maliyetine katlanamayacak firmalara, ERP/On ürün ailesi ile standart yazılım çözümleri sunduklarını açıkladı.

İşini sürekli büyüten KOBİ'lere bilgi teknolojileri altyapısı kurduklarını kaydeden Ramazan Öztemur, "ERP/On çözüm ailesi, sipariş üzerinde ön maliyet simülasyonlarından başlayarak, üretim safhasının detaylı takibinden fason ve mamul sevkiyatına kadar tüm süreçleri kapsıyor. Bununla birlikte, müşteri ilişkileri yönetimi, B2B – B2C, ithalat- ihracat gibi süreçlerin yanında, işletme süreçlerine yönetişim araçları sağlıyor" dedi.

ERP/On'un bu yılın 3. çeyreğinde piyasaya sunulmasına rağmen kısa sürede 100 kullanıcıya ulaştığını ifade eden Ekstra Yazılım Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Şahin, şunları söyledi:

"KOBİ'lerin iş süreçlerini yönetmek için ihtiyaçlarını tek elden karşılamaları, erp maliyetine katlanmadan erp deneyimine sahip olmaları için ERP/On çözüm ailesini piyasaya sunduk. ERP/On'un içeriği ve kapsamı ile pazarda rakibi bulunmuyor. Paket programlar içinde en kapsamlı çözüm olması, hazır sistem ve veri yapıları ile kolayca canlı kullanıma geçilmesi, şirketle büyüyen yapısı sayesinde mevcut yatırımı çöpe atmadan stratejik ortağımız Uyumsoft ile proje tabanlı erp sürecine geçilmesi gibi birçok avantajı buluyor. İş ortaklarımızın, sektör deneyimli erp danışmanlarından oluşması ise ERP/On'u sektörde farklı kılan diğer bir özelliğidir" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir