34. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı başlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - 34. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, 20 – 23 Haziran günlerinde yurt içi ve yurt dışından sektör temsilcilerini İzmir'de bir araya getirecek.

İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenecek fuarda 2013 Sonbahar - 2014 Kış sezonu ürünleri sergilenecek.  Ayakkabı, bot, çizme üreticileri ile çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yapan firmaların katılacağı fuar, yalnız profesyonel ziyaretçilere açık olacak.

Fuarda, İzmir, Ankara, Balıkesir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Trabzon ve yurt dışından İspanya, Romanya, İtalya'dan firmalar yer alacak.

Fuara Türk profesyonel ziyaretçisinin yanısıra Kazakistan, Yunanistan, Azerbaycan, Rusya Federasyonu, Ukrayna, Belarus, Kırgizistan, Moldova, Özbekistan, Irak, Libya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Mısır, Ürdün, Filistin, İsrail, Kuveyt, Lübnan, Tunus, Fas, Cezayir, Oman Sultanlığı, Yemen ve Bahreyn'den alım heyetleri bekleniyor.

İZFAŞ'ın İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) işbirliği ve sektör temsilcilerinin destekleriyle düzenlediği dört gün sürecek fuarla ilgili yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, şunları kaydetti:

"Türk ayakkabı sektörünün gelişmesine destek olduğumuz inancıyla, sektörün kalbinin attığı kentte Ayakkabı Fuarı'nı 34’üncü kez organize etmenin gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Katılımcı firmalar, kış sezonunun en yeni tasarımlarını sergileyecekleri Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı süresince yurt içi ve yurt dışından gelen alıcı grupları ile önemli ticari bağlantılar kurma olanağına sahip olacak."