Annenize sandık dolusu hediye Silk&Cashmere'den

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 
İSTANBUL - Silk&Cashmere mağazalarında 1-12 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız Anneler Günü alışverişinizde çekilişle bir sandık dolusu Silk&Cashmere ürününün yanı sıra 1000 ve 500 TL'lik hediye çekleri kazanma şansına sahipsiniz.
 
Kuruluşundan bu yana hazırladığı koleksiyonlarla ülkemiz ve dünya kadınlarına zamansız bir giyim tarzı sunan Silk&Cashmere, 20 yıldır moda dünyasının vazgeçilmez markaları arasında yer alırken, Anneler Günü'nde hediye olarak en fazla satın alınan markalar listesinde de ilk sıralardakini yerini koruyor. Silk&Cashmere şimdi de; 1-12 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerinizde anneleriniz için çok özel hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.

Sandık Dolusu Silk&Cashmere
Yaşı ve bedeni ne olursa olsun annenizi her zaman mutlu eden saf kaşmir, saf ipek ve kaşipeğin yumuşaklığı bu sene de Silk&Cashmere mağazalarında 314 farklı model ile annelerinizi bekliyor. 1-12 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız 350 TL ve üzeri alışveriş ile annenizi daha da şımartma şansına sahipsiniz.

Her Silk&Cashmere mağazasında ayrı ayrı yapılacak çekilişin en özel hediyesi 1 sandık dolusu hediye… İçinde kaşmir battaniye, saf kaşmir kazak, bir Silk&Cashmere klasiği olan saf ipek eşarp, terlik, firmanın kurucusu Ayşen Zamanpur'un kaleme aldığı Kaşmir Yolu kitabı, Touch by S&C Women parfüm, ve tüm kaşmir ve ipek kıyafetlerin güvenle yıkanmasını sağlayan S&C Şampuan olan sandıklar sahiplerini bekliyor. Sandığı kazanamayanlar ise üzülmesin… Yine çekilişle 1000 TL ve 500 TL'lik hediye çekleri size çıkabilir.