Naracamicie’ye, yoğun franchise talebi

Sıra dışı İtalyan gömlek tasarımcısı ve üreticisi Naracamicie, Milano, Londra, Paris, Tokyo ve Sidney’den sonra, Nişantaşı’ndaki mağazası ile Türk moda severlerin tercihi oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İzmir, Ankara, Mersin, Antalya, Kayseri gibi şehirlerden yoğun franchise talebi alan İtalyan Naracamicie markası, 2015 yılından itibaren Türkiye’de franchise ağıyla büyümeyi hedefliyor. 

Franchise konusunda ciddi bir talebin olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Shirt Company Yönetim Kurulu Üyesi Burak Sağlıkova, şunları söyledi:
“İtalyan Naracamicie markasının Türkiye distribütörlüğünü alarak, bu yılın başında ilk mağazamızı Nişantaşı’nda açtık. Açıldığımız tarihten itibaren de, yatırımcılar ve mağazamızı ziyaret edenler ‘-Aaaa bu markayı Türkiye’ye ben getirecektim. Siz mi getirdiniz?’ dediler ve demeye de devam ediyorlar. Yaklaşık 9 ay önce Nişantaşı’nda açılan ilk mağazamızın ardından, 2.’ni gelecek yılın İlkbahar- Yaz sezonuna açıyoruz, planladığımız diğer illere de franchise vereceğiz” dedi.  
 
"İtalya’ya sık gidenler, Naracamicie gömlek alıyor"
 
Naracamicie markasının, özellikle İtalya’ya sık seyahat eden Türk moda severler tarafından çok yakından bilindiğini anlatan Burak Sağlıkova, gerek marka müdavimlerinin, gerekse markayla ilk kez tanışanların, gömlekte başka bir markayı satın almadığını ve markanın müşteri devamlılığının çok yüksek olduğunu açıkladı.  

İstanbul dışından çok sayıda sipariş aldıklarını da ifade eden Burak Sağlıkova, “Kaliteli İtalyan kumaşları ve her yıl binin üzerinde farklı gömlek tasarımı olması, dünyada kadın ve erkek gömleği denildiğinde akla ‘Naracamicie’ markasını getiriyor. Sıra dışı bir şıklık sunan Naracamicie’nin, 5 kıtada, 45 ülkede, 500’den fazla mağazaya ulaşan başarısının sırlarından birisi de, kısıtlı sayıda modelin çok sayıda üretiminden değil, çok sayıda özgün tasarımın limitli sayıda üretimiyle sağlanıyor” diye konuştu.
 
"Sezon yeni açıldı, bazı modeller tükendi"
 
2014-2015 sonbahar-kış koleksiyonu sezonun yeni açılmasına rağmen, bazı modellerin tükendiğini belirten Burak Sağlıkova, şunları kaydetti:

“Sonbahar- Kış koleksiyonu gömlekleri, sıra dışı bir tasarım olduğundan, talep beklentimizin çok üzerinde gerçekleşiyor. Sezonun yeni açılmış olmasına rağmen, bazı modeller tükendi. Gömleklerin yanı sıra, bu sezon, trikolar da moda severlerin beğenisine sunuldu. Gömlek ve bluz konusunda ihtisas sahibi olan Naracamicie, triko ve aksesuarlarında da büyük beğeni toplamaktadır” şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir