SunExpress'ten turizme can suyu

SunExpress, Almanya'dan 44 tur operatörü ve seyahat acentesini Antalya'ya ve İzmir'e getirerek, son dakika satışlarında uzman Alman tur operatörüne ve seyahat acentesine tanıtacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Havayolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, Antalya ve İzmir turizmine katkı sağlamak ve canlandırmak için 28 Nisan ile 1 Mayıs arasında Almanya'dan 44 tur operatörü ve seyahat acentesini Antalya'ya ve İzmir'e getirerek son dakika satışlarında uzman Alman tur operatörüne ve seyahat acentesine tanıtacak. 

"Avrupa'da, Türkiye'de de hem fiyat hem de kalite olarak en iyi değerde hizmet veren tatil havayoluyuz" diyen SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, "SunExpress'in kuruluşundan bu yana, yani 27 yıldır süre gelen bir uzmanlığı var.  Bu çerçevede, yalnızca bu yıl Avrupa'daki 5 binin üzerinde tur operatörü ve seyahat acentesine, roadshowlarla, katalog sunumlarıyla başta Antalya'yı olmak üzere Akdeniz ve Ege bölgesini tanıtmak için çalışma yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Proje ortaklarımızla beraber, yaklaşık 700 tur operatörünü, seyahat acentesini Türkiye'ye davet ettik. Gruplar halinde önce Antalya'ya sonra da İzmir'de ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.

"Oteller bu yıl istedikleri talebi bulamadılar"

Yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Türk turizminin etkilendiğini belirten Bischof, "Her zaman çok daha önceden dolan oteller bu yıl istedikleri talebi maalesef bulamadılar. SunExpress olarak, son dakika satışlarıyla, bu yıl beklentileri tam karşılamasa da, bir toparlanma bekliyoruz. Zaten, proje ortaklarımız ile beraber Antalya ve İzmir'e getireceğimiz misafirlerimiz son dakika satışlarında uzmanlaşmış tur operatörleri ve seyahat acenteleri"şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu konularda ilginizi çekebilir