Turizm dünyası yeni kabineden memnun

TÜROB Başkanı Bayındır, "Turizmde birtakım sıkıntıların yaşandığı bugünlerde, yeni Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş ile turizmdeki söz konusu sıkıntıların aşılması yönünde uyum içinde olacağımıza inancımız tamdır" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Timur Bayındır, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un yeni Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanmasını memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi.

Sektör olarak geçtikleri zorlu süreçte kabine değişikliğinin hayırlı olması temennisinde bulunan Bayındır, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Sayın Kurtulmuş'un deneyimli bir siyasetçi olarak özel sektör ile el ele sektörün sorunlarına eğileceğine ve olumlu adımlar atacağına inanıyoruz. Turizmde birtakım sıkıntıların yaşandığı bugünlerde, yeni Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş ile turizmdeki söz konusu sıkıntıların aşılması yönünde uyum içinde olacağımıza inancımız tamdır. Yeni bakanımızın en büyük şansı Kültür ve Turizm Bakanlığında son derece deneyimli ve işinin ehli bir kadronun olmasıdır. Sektörümüze önemli katkıları bulunan Sayın Bakan Nabi Avcı'ya da teşekkürü borç biliriz."

İşte yeni Bakanlar Kuruluİşte yeni Bakanlar Kurulu