Turizmciler İzmir'de buluşacak

Gaziemir Yeni Fuar Alanı'nda 4-7 Aralık'ta düzenlenecek Travel Turkey İzmir Fuarı, yerli ve yabancı turizmcileri biraraya getirecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Travel Turkey İzmir Fuarı yerli ve yabancı turizmcileri buluşturacak.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, yaptığı yazılı açıklamada, fuara ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. 

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ile İzmir'in ve Türk turizminin gelişmesi için ortak çaba harcadıklarını kaydeden Örs, şu ifadeleri kullandı:  

"Fuarı, Orta Doğu ve Doğu Avrupa'yı da içine alan bölgede lider duruma getirmeyi hedefliyoruz"

"Türkiye gibi bir turizm ülkesinde, dünyanın sayılı turizm fuarlarından birini gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Fuarı, Orta Doğu ve Doğu Avrupa'yı da içine alan bölgemizde lider duruma getirmeyi hedefliyoruz. İzmir'in iki temel hedefiyle, turizm kenti ve fuarlar- kongreler şehri olma arzusuyla örtüşen Travel Turkey İzmir'e gösterilen ilgiden, bu ilginin her yıl giderek artmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Ege'nin ve İzmir'in turizm sektörünün ilgisine, turizmcilerin ise cazip yeni bir lokasyona ihtiyacı olduğunun bilincindeyiz. Biz, Travel Turkey İzmir ile sektörün ve bölgemizin bu ihtiyacına uygun bir platform yaratma gayretindeyiz" 

Travel Turkey İzmir, İZFAŞ, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık AŞ işbirliğinde organize ediliyor. 

Turizm Fuar ve Konferansı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) ve Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle gerçekleştiriliyor. 

Geçen yıl 22 ülkeden 867 firma katıldı

Gaziemir Yeni Fuar Alanı'nda 4-7 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Travel Turkey İzmir Fuarı'nın 2013 yılı partnerleri Mısır ve Çanakkale olmuş, fuara 60'ın üzerinde destinasyon ve 22 ülkeden 867 firma katılmıştı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir