TÜROB'dan referandum değerlendirmesi

Referandum sonucunun Türkiye'ye olumlu yansıması dileğinde bulunan TÜROB Başkanı Bayındır, "Turizmdeki sıkıntıların aşılabilmesi için gerekli önlemlerin acilen hayata geçirilmesi gerekli" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Timur Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada sandıktan çıkan kararın Türkiye için olumlu sonuçlar getirmesi temennisinde bulundu.

"Sandıktan çıkan kararın ülkemiz için olumlu sonuçlar getirmesini temenni ediyoruz" diyenTÜROB Başkanı Bayındır, "TÜROB olarak olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye'ye, Türk turizmine ve ekonomisine katkı sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Son iki yıldır Türk turizminin kötü bir dönem içerisine girdiğini belirten Bayındır, sektörün dinamik yapısı ile inancını kaybetmeden profesyonel bir şekilde işine bağlılığını devam ettirmesinin Türk turizminin gücünü yansıttığını aktardı.

Bayındır ayrıca turizmdeki sıkıntıların aşılabilmesi için gereken tedbirlerin ivedilikle hayata geçirilmesinin beklendiğini de belirtti.

Bu konularda ilginizi çekebilir