1 haftada 30 mağaza açtı

50’inci yılında Türkiye mobilya sektöründe lider marka olmayı hedefleyen Doğtaş, aynı haftada 30 yeni mağaza açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAZİANTEP - 50’inci yılında Türkiye mobilya sektöründe lider marka olmayı hedefleyen Doğtaş, 12 Nisan’da yurtdışında açtığı 12 mağazaya ek olarak, 18 Nisan’da yurtiçinde 18 mağaza daha açtı

Gaziantep mağaza açılışında yer alan Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, girişimci tavırlarının devam edeceğini söyledi. 

Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan: “41 yıllık birikimle oluşturduğumuz Doğtaş çizgisini, Türkiye’nin dört bir yanına taşımaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Büyüme stratejimiz doğrultusunda her geçen gün gücümüze güç katıyor, ailemizi genişletiyoruz. 18 Nisan’da açtığımız yeni mağazalarla Türkiye’nin toplam 18 noktasında daha Doğtaş kalitesini, çizgisini ve tasarımını tüketiciyle buluşturuyoruz. Geçtiğimiz hafta 12 Nisan’da farklı ülkelerde açtığımız 12 mağazayla birlikte bu hafta toplam 30 Doğtaş mağazası açmış olduk. Önümüzdeki günlerde de bu girişimci tavrımızı sürdüreceğiz” dedi. 

Hedef: 2022’de sektör liderliği

2013 yılında Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında yer alan Doğtaş, 2014 yılını “müşteri memnuniyeti ve ihracat yılı” olarak ilan ettikten sonra yatırımlarını bu yönde yapıyor. Davut Doğan: “Yeni yurtiçi ve yurtdışı mağazalarımızla büyürken, gerek tüketiciye olan desteğimizle gerekse yatırımlarımızla 50’nci yılımızı kutlayacağımız 2022’de sektör lideri olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

30 yeni Doğtaş Exclusive mağaza

Yurtiçi: Gaziantep, Konya Ereğli, Konya-Meram, Fethiye, Isparta, Ankara-Etimesgut, Nevşehir, Bitlis-Tatvan, Ordu, İzmit, Siverek ve İstanbul; Maltepe, Silivri, Acıbadem, Pendik, Ümraniye, Kalamış, Göztepe.

Yurtdışı: Berlin, Londra, Cidde, Dubai, Abu Dabi, Mekke, Kuveyt, Tripoli, Kerkük, Doha, Manama ve Dammam.

Doğtaş Hakkında

1972 yılında Çanakkale’de kurulan Doğtaş Mobilya, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından, yatak odalarına ve Türkiye’nin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleriyle, sektöründe fark yaratmıştır. Doğtaş, dünyanın en önemli güvenlik sertifikası olan GS Belgesi’ne (Geprüfte Sicherheit - Sertifikalı Güvenlik) sahip Türkiye’nin ilk ve tek mobilya markası olma özelliğini taşımaktadır. Kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren Doğtaş, ISO 9001, ISO 10002, E-1, TS-EN İSO 50001, İSO 14001 ve OHSAS 18001 gibi birçok önemli belgeye de sahiptir. Ayrıca 2008 yılında aldığı Turquality belgesi ile de yurtdışı atılımlarına hız vermiştir. Doğtaş Mobilya bugün 65 ülke ihracatı, yurtiçi ve yurtdışındaki 200’ü aşkın mağazası ile büyümeye devam etmektedir. 2012 yılında attığı büyük adımla gücüne güç katan Doğtaş, Cumhuriyetimizin en eski mobilya markası Kelebek Mobilya’yı bünyesine katarak girişimci tavrını bir kez daha ortaya koyarken Türk mobilya pazarında da ikinci sıraya yükselmiştir. Doğtaş, Capital dergisinin 2012 yılı Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması sonucuna göre 2011 yılında olduğu gibi yine sektörünün en beğenilen birinci şirketi seçilmiştir. 

Bu konularda ilginizi çekebilir