20. yılını Mersin'de kutluyor

Turkcell, 20'inci yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul dışındaki altıncı toplantı ve etkinliğini Mersin'de gerçekleştiriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MERSİN - Turkcell 20'inci yıl kutlamalarına Mersin'de devam ediyor. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Bülent Elönü, Mersin HiltonSA otelinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Turkcell olarak 20 yılı büyük başarılarla geride bırakmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.  

Turkcell'in müşterilerine daima en iyi ve en üstün hizmeti vermek için çalıştığının altını çizen Elönü, "Turkcell ekipleri uzak yakın, kar kış demeden dağın başına, denizin ortasına, iletişimin gücünü taşıdılar. Bu sayede artık Türkiye'de mobil ve fiber iletişim altyapısı, dünyanın en iyilerinden biri oldu. Turkcell tam 20 yıldır, Türkiye'ye ve insana kattığı değeri her gün daha da iyiye götürmek için durmaksızın çalışıyor" diye konuştu.  

Elönü, bugüne kadar dünyada ve Türkiye'de birçok ilke imza attıklarını ve ilk günden beri Türkiye'de sektörün lideri olduklarını ifade etti.  

"Dünyaya damgasını vuran ilklerde Turkcell imzasını görmeye devam edeceğiz" 

9 ülkede yaklaşık 70 milyon müşterileri bulunduğunu vurgulayan Elönü, şöyle devam etti: 

"Lider olmanın sorumluluğunu hiçbir zaman unutmayarak altyapı ve teknolojiye yaptığımız yatırımların yanında insana ve ülkeye de yatırım yaptık. 'İşimiz teknoloji, işimiz insan' dedik. İlk günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluklarla yarattığımız değer 620 milyon liraya ulaşarak milyonlarca kişiye dokundu. Kardelenler Projemizle maddi yetersizlikleri nedeniyle eğitimine devam edemeyen on binlerce kız çocuğuna destek verdik. Ekonomiye Kadın Gücü projemizle mikro kredi, teknoloji, satış, pazarlama ve eğitim desteği verdiğimiz dar gelirli kadın girişimcilerimizi ekonomiye kattık. Geçmişe gururla, geleceğe ise büyük bir umutla bakıyoruz. Turkcell, daima en yeni, en ileri teknolojinin Türkiye'deki adresi olacak. Dünyaya damgasını vuran ilklerde Turkcell imzasını görmeye devam edeceğiz." 

Toplantıda Mersin için yaptıkları çalışmalara da değinen Elönü, Kardelenler Projesi kapsamında 94 "kardelenin" liseden, 19'unun üniversiteden mezun olduğunu, 118 kardelenin liseye, 11'inin ise üniversiteye devam ettiğini söyledi.  

Elönü, Mersin'in, Türkiye'de son bir yılda ses kullanımında 7'nci sırada, veri kullanımında ise 8. sırada yer aldığını kaydetti.  

Turkcell 20. yıl etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'na kurulan çadırda, Turkcell'in müşterilerinin desteğiyle geçirdiği 20 yıllık süreci, akılda kalan reklamlar ve fotoğraflarla anlatılıyor. Çadırda, ayrıca Turkcell'in ve Türkiye'nin 20 yılına damga vurmuş önemli olaylarının yanı sıra Türkiye iletişim tarihinde yer etmiş 20 yıllık cep telefonları müzesi de yer alıyor. 

Turkcell müzesi, 15 Haziran Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak. 20'nci yıl kutlamaları, Mersin'in ardından, Kayseri ve Samsun'da devam edecek.   

 

Bu konularda ilginizi çekebilir