2018’in son mağazasını Kestel’de açtı

Onur Market, 2018 yılını, mağazalarına bir yenisini ekleyerek kapattı. Onur Market’in Kestel Kale Mağazası’nın açılışına vatandaşlar ve protokol yoğun ilgi gösterdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Onur Market’in Kestel Kale Mağazası’nın açılışına, Kestel Kaymakamı Ahmet Karakaya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Önder Tanır, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Onur Market Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Özen ve Yunus Özen, Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök ve vatandaşlar katıldı.

Kestel Kale Mahallesi üzerinde yer alan yeni mağazanın açılışında konuşan Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, “Kestelli vatandaşlarımızın Bursa'nın en itibarlı marketi Onur Market'e gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor. Biz de Onur Market ailesi olarak, Kestelli hemşerilerimizin Onur Market'e olan ilgisini, Kestel’e açtığımız 3’üncü mağazamızla taçlandırıyoruz. Onur Market her zaman olduğu gibi, tazeliğin ve ucuzluğun Kestel'deki adresi olacaktır” dedi. Protokol üyeleri, açılışın ardından mağazayı gezdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir