ABD'ye yeni seferler konulacak

Lufthansa ağustos ayında Washington seferlerinin başlayacağını, ardından da Houston, Miami, Los Angeles, New York, San Francisco sefer konulacağını duyurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Lufthansa Havayolları şirketinin Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende, Türkiye'den Almanya aktarmalı ABD uçuşlarını çok önemsediklerini belirterek, "Türkiye'den daha çok ABD'ye yolcu almak istiyoruz" dedi. Wende, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin genç nüfusu ve sürekli büyüyen ekonomisi nedeniyle her havayolu şirketi için çok önemli bir pazar olduğunu belirtti.

Türkiye'den ABD yolcusu istiyoruz

Türkiye'de şu anda mevcut noktaların dışında başka noktalara sefer düşünmediklerini dile getiren Wende, charter tipi uçuşlarla ilgili olarak da Antalya'ya gerçekleştirdikleri uçuşların çoğunun charter uçuşlar olduğunu ifade etti. Şirket olarak Türkiye'den Almanya aktarmalı ABD uçuşlarını çok önemsediklerini kaydeden Wende, "Türkiye'den daha çok ABD yolcusu almak istiyoruz" dedi. Yakın zamanda filolarına Boeing 747-800 tipi uçaklar ile Airbus 380 tipi uçakların dahil olacağını bildiren Wende, Ağustos ayında Washington seferlerinin başlayacağını ifade etti. Wende, Washington'un yanı sıra Houston, Miami, Los Angeles, New York, San Francisco seferlerinin de başlayacağını duyurdu. Türkiye'den ABD'ye gidecek yolcu açısından beklentilerinin büyük olduğunu anlatan Wende, Asya ve Orta Asya yolcularını da bu anlamda önemsediklerini belirtti.

(AA)

Bu konularda ilginizi çekebilir