Alman Mobotix, Türk partnerlerini ödüllendirdi

Alman Mobotix, Çeşme Sheraton Otel'de Türkiye'nin dört bir yanından gelen iş ortakları ile buluştu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR(DÜNYA) - Güvenlik sektörünün dünyadaki öncü şirketi Alman Mobotix, Çeşme Sheraton Otel'de Türkiye'nin dört bir yanından gelen iş ortakları ile buluştu. Düzenlenen törende Mobotix'in Türkiye'deki en başarılı iş ortakları ödüllendirildi. 

Konferans Mobotix'in tek resmi Türkiye Distribütörü olan HiRes Elektronik başta olmak üzere, Türkiye'nin birçok bölgesinden 300 civarında iş ortağının katılımıyla gerçekleşti. Törende 2015 için Yılın İş Ortağı Ödülü'nü Zirve Elektromekanik, Yılın Projesi Ödülü'nü Mikron Zayıf Akım Teknolojileri, Yılın Büyüme Stratejisi Ödülü'nü Mikroport Bilişim, Yılın En İyi Çıkış Yapan Projeler Üreten Ödülü'nü ise Baknet İletişim aldı. 

Gecede Mobotix ürün portföyüne yeni katılan kamera modelleri ve en son yazılımlar, Mobotix Kurucusu Dr. Ralf Hinkel'in sunumu ile partnerlere tanıtıldı. HiRes Elektronik ve partnerlerin Türkiye'de gerçekleştirdikleri proje sunumları ile devam eden konferansta Mobotix tarafından hazırlanan workshoplarda partnerlere kameraların özellikleri anlatıldı. Törende ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi için yapılan Akıllı Üst Geçitler, Atlas Enerji Santrali ve diğer birçok projeyle ilgili sunum yapıldı.