Alpiş Group, Tuana Evleri ile Arap yatırımcıları çekecek

Lüks konut üretiminde Bursa’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Alpiş Group, 70 milyon TL yatırım ile Tuana Evleri projesini geliştiriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ZEHRA ORUÇ
BURSA 

Lüks konut üretiminde Bursa’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Alpiş Group, 70 milyon TL yatırım ile Tuana Evleri projesini geliştiriyor. 24 bin metrekare alana konuşlandırılan projenin 1,5 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. Ağırlıklı Arap turistlerine yönelik projelendirilen Tuana Evleri, Yüksek Mimar Hasan Sözüneri imzası taşıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde planlanan konutlar 280 bin TL ile 475 bin TL fiyat aralığında satışa sunulacak. Proje, 292 daire ve 23 işyerinden oluşacak. Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, proje üzerinden ilk satışlarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Projenin Yalova Yolu üzerinde konumlandığı bilgisini veren Karaalp, “Yakın gelecekte devreye alınacak tramvay hattıyla Yalova Yolu'nun cazibesi artacak olan bölge, 2 AVM’ye ev sahipliği yaparken terminale yürüyüş mesafesinde ve Tofaş, Demirtaş OSB gibi yoğun çalışan kesimin olduğu bir lokasyon. Tuana Evleri projemizin hayata geçmesiyle bölge daha da değerlenecek, zamanla civardaki yapılar da yenilenecek olup, İstanbul’un Maslak’ı gibi bir bölge olacak” diye konuştu. 

700 konut inşa edildi 
Alpiş Group’un yıllık cirosunu 45 milyon TL olarak açıklayan Sertaç Karaalp, bugüne kadar Bursa’da 700 konut inşa ettiklerini, ayrıca pek çok iş merkezinde de Alpiş imzasının bulunduğunu ifade etti. Karaapl; “Bursa’nın gelişen bir kent olması, modern konut üretimi ihtiyacını doğurdu. Türkiye genç bir nüfusa sahip. Kentsel dönüşüm de inşaat sektörünün önünün açık olduğunu gösteriyor. Ulaşıma açılacak İzmir-Bursa-İstanbul yolu da nitelikli konut projeleri açısından çeşitli fırsatlar barındırıyor. Biz de bu çerçevede Alp Residence, Alpiş Villaları, Alpiş Halitbey Tower, Foresta Balat ve birçok projeyi hayata geçirdik. Bize ne mutlu ki, bugün 700’e yakın aile Alpiş Group tarafından inşa edilen konutlarda mutlu bir yaşam sürüyor” diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir