AnadoluJet'in hedefi, Anadolu'yu daha çok tanıtmak

AnadoluJet Başkanı Doğan, AnadoluJet'in sadece insanların ulaşımını sağlayan, ulaşıma ihtiyaç duyduklarında yanlarında olan bir kurum olmadığını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan, "AnadoluJet'in misyonunda Anadolu'nun tarihini, değerlerini Anadolu'nun dışına taşımak, orada konuşturmak da var. Bu bizim için o kadar kritik ki Avrupa'nın Anadolu'nun zenginliklerini görmesini sağlamamız, bizim için doluluktan çok daha kıymetli" dedi. 

Doğan, AnadoluJet olarak insanların seyahatlerini tek bir nedene indirgemenin doğru olmadığına inandıklarını, bu nedenle yenilikçi birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. 

AnadoluJet'in sunduğu avantaj rotası ile insanlara çeşitli olanaklar sağladıklarını dile getiren Doğan, "Örneğin Samsunlular Alanya ve hinterlandındaki otellere AnadoluJet ile çok cüzi rakamlarla gidebiliyor. Bunu neden yapıyoruz? Anadolu'nun muhtelif kesimlerinde seyahati ve yolcu sayısını stabil kılalım, insanların ekonomilerine katkı sunalım diye tatil bölgelerindeki otellerle anlaştık. Bir avantaj rotası oluşturduk. Bu her ay düzenli yaptığımız bir uygulama" diye konuştu. 

İnsanların sadece seyahat ihtiyacı hissettiklerinde AnadoluJet ile uçmalarını amaçlamadıklarına dikkati çeken Doğan, "İnsanlar yılın herhangi bir döneminde kısa tatillerle farklı bir dünyaya gidip gelsinler, dinlensinler. Uçakla aynı gün, ya da iki gün içinde gidip gelebilsinler ama konforlu, hızlı bir seyahat etsinler ve tekrar gündelik hayatlarına devam etsinler istedik" ifadelerini kullandı. 

"AnadoluJet ile Anadolu cepte"  

Tüm Anadolu şehirlerinin, Anadolu tarihinin bilinmesi ve tanınması için "AnadoluJet ile Anadolu cepte" uygulamasını hayata geçirdiklerini bildiren Doğan, şöyle devam etti: 

"Güney bölgesinden örnek verecek olursak, orada yerleşik yabancılar, kuzey Avrupalılar var. Avrupalılar Anadolu'da gidilecek gezilecek yerleri bilmiyor. Geçtiğimiz aylarda oradaki dernekler, topluluklarla görüştük. İngilizlerin bir araya geldiği bir dernekle işbirliği yaptık. Onları Adıyaman Nemrut'a götüreceğiz. Dolayısıyla AnadoluJet sadece insanların ulaşımını sağlayan, ulaşıma ihtiyaç duyduklarında yanlarında olan bir kurum değil. Herkesin, dışarıdan bu kültüre dahil olmuş insanların da Anadolu'nun güzelliklerini görmelerini istiyoruz. Anadolu'ya gitsinler, gezsinler, görsünler, oraları dışarıya  anlatsınlar. AnadoluJet'in misyonunda Anadolu'nun tarihini, değerlerini Anadolu'nun dışına taşımak, orada konuşturmak da var. Bu bizim için o kadar kritik ki Avrupa'nın Anadolu'nun zenginliklerini görmesini sağlamamız, bizim için doluluktan çok daha kıymetli. Onun için 'AnadoluJet avantaj rotası', 'AnadoluJet ile Anadolu cepte' gibi uygulamalarımız var." 

Bu konularda ilginizi çekebilir