Arçelik'ten Ankara'da 4 yeni konsept mağaza

Yenilikçi teknolojiyle tasarladığı yüksek enerji verimli ürünlerini modern konsept mağazaları ile tüketicilere sunan Arçelik, mağaza ağını genişletecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Arçelik, Ankara'nın Mamak, Pursaklar, Şaşmaz ve Sincan ilçelerinde 4 yeni konsept mağazasıyla modern perakendecilik anlayışına yeni soluk getirecek.

Türkiye'nin en büyük perakende ağını yönettiklerine dikkati çeken Arçelik AŞ Türkiye'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer, "Modern perakendecilik konusunda dünyadaki en son uygulamaları, mağazalarımız aracılığıyla tüketicilere sunmayı amaçlıyoruz. Perakendede 500 bin metrekareye ulaşan mağaza alanımız ile bir dönüşüm projesi gerçekleştiriyoruz. Ankara'da açtığımız 500 ila 900 metrekare arasında değişen yeni konsept mağazalarımız, tüketici elektroniği ve beyaz eşyadaki geniş ürün gamıyla bu dönüşümün ilk uygulamaları olacak" ifadelerini kullandı.

Dinçer, Türkiye'de modern mağazacılık uygulamalarını yaygınlaştıracaklarını belirterek, hedeflerinin Türkiye'ye, dünyanın en modern perakende mağazalarını kazandırmak olduğunu aktardı.

Yetkili satıcıları bu konuda desteklediklerini ve teknolojik anlamda en ileri perakende uygulamalarını hayata geçirdiklerini vurgulayan Dinçer, "Yeni mağazalarımızın en önemli özelliği, tüketicilerimize müşteri deneyimi yaşatmak üzerine tasarlanmış olmaları. Mağazalarımızda farklı kategorilerdeki bin 500'e varan ürün çeşidini sunuyoruz. Arçelik mağazalarımızda 2015 yılında 85 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısına ulaştık. Yeni mağazalarımızın faaliyete geçmesiyle bu sayının daha da artmasını hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Dinçer, mağazaları birer deneyim merkezine dönüştürdüklerine işaret ederek, müşterilerin satın almadan önce birçok ürünü deneyerek kararlarını daha iyi verebileceklerini belirtti.

Bu konularda ilginizi çekebilir