Ariston’dan yüksek kapasiteli yeni ürün

Ariston, Türkiye ürün gamına büyük tesisler için ürettiği yüksek kapasiteli yoğuşmalı kazanları kattı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ariston Thermo Group, Türkiye ürün gamına yüksek kapasiteli yer tipi Premix Brülörlü yoğuşmalı kazanları ekledi. Bu ürün gamı özellikle resmi kurumlarda, cezaevi, adalet sarayları, üniversiteler ve okullar gibi pek çok yüksek kapasite ihtiyacı gerektiren tesiste kullanılmaya başlandı.

Ariston yer tipi Premix yoğuşmalı kazanlar Ariston ve Rendamax markaları ile satılıyor. 
Yüzde 110,4’e varan verim 8 bar işletme basıncı, 1/7 modülasyon oranı ve paslanmaz çelik uzun ömürlü ana eşanjore sahip modellerini sunan Ariston Thermo Group duvar tipi kazanlarda da 45 Kw ile 150 Kw arasında 6 paslanmaz çelik eşanjörlü model ile tüketicilerin tercihi oldu. 

Ariston Thermo Group, sahibi olduğu global brülör ve ısıtma firmaları sayesinde bu teknolojiyi kendi ürünlerine de taşıyor. Ariston’un 45 Kw’tan 1896 Kw’a kadar olan tüm kazanlarında entegre brülör bulunuyor.

Altta kazan dairesi görüntüsü bulunan, Ankara’da devreye alınan Batıkent- Zirve Life Sitesi’nde 160 daire ısınma ihtiyacı amacı ile 2 adet R3406 model cihazla toplamda 2412 Kw ısıtma kapasitesine ulaşan sistem; Ariston Sistem Ürünleri çözüm ortaklarından  “Üstün Doğalgaz Mühendisik Lt.Şti”  tarafından gerçekleştirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir