Avea'dan "Denemesi Bedava" kampanyası

Avea, "Denemesi Bedava" kampanyasıyla Avealı olacak müşterilerine, ilk 3 ay boyunca bedava konuşma, mesajlaşma ve internete girme imkanı sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Avea açıklamasına göre, kampanya kapsamında Avealı olacak müşteriler, ilk 3 fatura dönemi süresince konuşma, SMS ve internet kullanım bedeli olarak abonelik vergileri haricinde hiçbir ücret ödemiyor. Kampanya için hiçbir taahhüt ya da katılım şartı da aranmıyor. 

"Avea'ya Hoşgeldin Tarifesi"ne gelen müşteriler,  ilk 3 ay boyunca 500 MB cepten internet, Avealılarla 500 dakika, 500 SMS ve her yöne 50 dakikayı ücretsiz olarak kullanabilecek ve bu imkanlar için de abonelik vergileri haricinde hiçbir ücret ödemeyecek. 

2 Ocak-2 Nisan tarihleri arasında, kampanya kapsamındaki diğer tarifelere gelen ve 90 gün içerisinde "DENEME" yazıp 5555'e gönderen müşteriler de; tarifelerine ek olarak 500 MB cepten internet, Avea içi 500 dk ve 500 SMS'ten 3 fatura dönemi boyunca ücretsiz yararlanabilecek. 

Avea mevcut müşterilerine de kampanyadan yararlanma imkanı tanıyor. Kampanya kapsamındaki tarifelerde yer alan Avealılar; 500 MB cepten internet, Avea içi 500 dk ve 500 SMS'ten 12 ay faturalıda kalma sözü ile 3 fatura dönemi boyunca ücretsiz yararlanabilecek. 

  

Bu konularda ilginizi çekebilir