Avrupa'nın en iyi mobil bankası seçildi

Yapı Kredi, Avrupa'da önemli bir başarıya imza attı. 'Global Finance' 2014 yılı değerlendirmesinde Yapı Kredi'yi "Avrupa'nın En İyi Mobil Bankası" seçti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Yapı Kredi, Global Finance tarafından gerçekleştirilen  "En iyi İnternet Bankacılığı" değerlendirmesinde, "Avrupa'nın En İyi Mobil Bankası" seçildi. 

Dünyanın en prestijli iş ve finans yayınları arasında yer alan 'Global Finance', 2014 yılı değerlendirmesinde Yapı Kredi'yi "Avrupa'nın En İyi Mobil Bankası" seçti. Bu değerlendirme en iyi servis kalitesi, yeni müşteri kazanımı, müşteri odaklı internet bankacılığı uygulaması, geniş ürün yelpazesi ve kolay kullanım kriterleri göz önüne alınarak gerçekleştirildi. Kazananların belirlenmesinde, dünya lideri danışmanlık firması Infosys'ten sektör analistleri ve teknoloji uzmanlarının yanı sıra Global Finance editörleri de rol aldı. 

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, dijital bankacılık alanında mobil bankacılık hizmetleriyle Avrupa'nın en iyisi seçilmiş olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. 

Yapı Kredi olarak müşterileriyle en iyi hizmeti verme hedefleri doğrultusunda mobil bankacılıkta  öncelikli olarak yenilik ve geliştirmelere devam ettiklerini belirten Doğan, şunları kaydetti: 

"Türkiye'de bir ilk olan 'Salla Yolla', barkodla fatura ödeme seçeneği, sadece alıcının cep telefonu numarasını girerek mobil şubeden para transferi yapılabilmesini sağlayan 'Cebe Havale' fonksiyonu bu yenilikçi ve öncü uygulamalarımızdan sadece birkaçı... Bu alandaki başarılı çalışmalarımızın uluslararası saygın kuruluşlar tarafından teyit ediliyor olması bize motivasyon kaynağı oluyor. Öncü ve müşteri odaklı uygulamalarımız ve her zaman en yeniyi arayan inovatif yaklaşımımızla mobil bankacılık alanında örnek olmaya devam edeceğiz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir