Aygaz'dan Worldpuan kampanyası

Aygaz, Yapı Kredi Bankası iş birliğinde gerçekleştirilen kampanyayla tüketicilere ekstra "Worldpuan" veya taksit imkanı sunmaya devam ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Aygaz, düzenlediği kampanyalarla tüketicilere çeşitli avantajlar sunuyor.  

Aygaz açıklamasına göre şirket, Yapı Kredi Bankası iş birliğinde gerçekleştirilen kampanyayla tüketicilere ekstra "Worldpuan" veya taksit imkanı sunmaya devam ediyor.

Aygaz, 15 Haziran 2014'e kadar World üye işyeri olan bayilerinden Worldcard ile farklı günlerde tek ödemede yapılacak ev tüpü alışverişlerinde toplam 30 lira Worldpuan hediye ediyor. Ayrıca, müşteriler alışverişini 5 taksite bölerek ödeme fırsatına sahip oluyor.

Açıklamaya göre, 23 Haziran 2014'e kadar alışverişin yapıldığı kredi kartlarına yüklenecek olan kampanya puanları, 4 Temmuz 2014'e kadar kullanılabilecek.  Kampanyaya her tüketici en fazla üç ev tüpü alışverişiyle katılabilecek ancak taksit fırsatından kampanya süresi boyunca istenildiği kadar yararlanılabilecek. Tek seferde ve farklı günlerde yapılacak ev tüpü alışverişlerinde geçerli olacak olan kampanyadan, Albaraka, TEB ve Vakıfbank kart sahipleri de faydalanabilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir