Babanıza güvence hediye edin

Türkiye'de ilk kez Cepkask tarafından akıllı telefon kullanıcılarının yaşadıkları mağduriyetin önüne geçiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Türkiye’de ilk kez; garanti kapsamı dışında kalan kullanıcı hatalarına karşı elektronik cihazları güvence altına alan Cepkask A.Ş, hızla artan akıllı telefon kullanıcılarının yaşadıkları mağduriyetlerin önüne geçiyor. Cepkask A.Ş sunduğu Cepkask hizmet paketiyle hatırı sayılır paralar ve taksitlerle alınan akıllı cep telefonlarını güvence altına alarak kullanıcıları büyük bir stresten ve mağduriyetten kurtarıyor.

Henüz ülkemizde garanti ve verdikleri hizmet arasındaki farkın çok anlaşılamadığını belirten Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, hayatın koşuşturmacası içinde gün içinde elimizden düşürmediğimiz akıllı cep telefonlarında kullanıcı hatalarından kaynaklanan sorunların oldukça çok olduğuna dikkat çekiyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini ve cep telefonlarına özel kullanıcı hatalarından kaynaklı durumlar için Cepkask Hizmet Paketini sunduklarını söylüyor.

Tayfun Gülgeç; “Yüksek fiyatlı ve hassas cihazların kullanıcı hatası sonucu oluşan problemlerinde oldukça yüksek onarım maliyetleri çıkıyor. Cihazı alırken verilen garanti belgesi, kullanıcı hatalarını kapsamıyor ve onarım faturası kullanıcıya yansıyor. Dokunmatik ekranlı cihazlarda sadece bir ekranın değişmesi bile 450 ila 800 TL arasında değişiyor. Aynı şekilde çalınan cep telefonunun kalan taksitleri ödenmeye devam ederken, yeni bir telefon alınması bütçeyi oldukça zorluyor. Oysa Cepkask sahipleri güvence altında oldukları için, yeni cep telefonlarını kesintisiz olarak kullanmaya devam ediyor” dedi.

Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, yaptıkları araştırmalarda özellikle cep telefonlarının bir yıl içinde kullanım hatası sebebiyle hasarlanma oranının % 60’ın üzerinde olduğunu, kullanıcıların bir yıl içinde mutlaka bir servis noktasına başvuruda bulunduklarını belirtmekte.

70 liraya full güvence

Türkiye’de ilk kez bu hizmeti veren ve alanında liderliğini sürdüren, CepKask firması, 2004 yılından beri sektöre yön veriyor ve yeniliklerine yenisini ekliyor. Kullanıcılarına ilk kez www.ekask.com.tr  sitesinden online satış ile 70 TL’den başlayan fiyatlarla güvence hizmeti veren Cepkask, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışını 10 yıldır sürdürüyor. Satış sonrası hizmetin de önemini kavrayan ve vurgulayan marka, teknoloji sektörünün lider markalarıyla, iş ortaklığı yapıyor ve kullanıcılara geniş kapsamlı güvence hizmeti vermeye devam ediyor.