BimSA'dan e-arşiv hizmeti

BimSA, e-arşiv hizmeti alacak olan kurumları sisteme hızlı ve sorunsuz bir şekilde geçirmeyi hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2016 yılı Ocak ayından itibaren 2014 yılı bilançosu 5 milyon TL ve üzeri olan ve internet üzerinden satış yapan tüm mükellefler için e-arşiv’e geçiş zorunlu olacak. Özel entegratör firma olan BimSA’dan e-arşiv hizmeti alacak olan kurumlar sisteme hızlı ve sorunsuz bir şekilde geçilebilecek.

BimSA Grup Satış Müdürü Coşkun Gündoğdu, “BimSA’nın e-arşiv sistemi ile çoğunlukla birbiri ile ayrı ve manuel yürütülen süreçler tam entegrasyonla yürütülebiliyor.  Bu hizmet ile verilerin birimler arası güvenilir ve hızlı akışını sağlanıyor. e-arşiv, 2016 yılı Ocak  ayında zorunlu olacak olan. BimSA e-arşiv sistemini kullanan kurumlar sisteme hızlı ve sorunsuz bir şekilde geçilebilecek. Süreçlerinin tamamını elektronik ortama geçirecek firmanın kağıtla bir ilişkisi kalmayacak. Birçok rakibinden farklı olarak BimSA, özel entegretör firma olduğu için 10 yıl e-arşiv hizmetinde fatura saklamayı garanti edebiliyor. Özellikle, e-arşiv’e konu içeriğin kurumsal bilgi olmasından dolayı e-arşivde güvenilir bir firmadan hizmet almak çok önemlidir.  E-Arşivde Uygulama geliştirme, İşletim ve Operasyon hizmetlerinin hepsinin tek sahibi olarak hizmet veren güvenilir bir firmadan hizmet almak çok önemlidir. BimSA bu özellikleri ile Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yetkilendirilen özel entegratör firmalar arasında bir adım önde” dedi.

BimSA Grup Satış Müdürü Coşkun Gündoğdu, “E-arşiv Fatura hizmetinin işletmelere, fatura oluşturma, saklama ve erişme konularında işgücü, zaman ve kaynak tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekerek, “Milyonlarca kâğıt faturanın elektronik ortamda saklanması, faturaları fiziki olarak arşivlemekten kurtarıyor. Faturalama süreçleri doğayla dost bir şekilde düzenleniyor. E-arşiv Fatura hizmeti, tüketiciler nezdinde de önemli kolaylıklar sunuyor. Tüketiciler alışveriş yaptıklarında, faturaları cep telefonlarına veya e-posta adreslerine gönderilebiliyor. Söz konusu faturalar yasal geçerli bir belge olarak saklanabiliyor. Aynı zamanda kredi kartı satış bilgileri, e-arşiv faturası ile eşleştirilebiliyor” diye ekledi.