BOMBERG, Türkiye pazarına girişini kutladı

Günsal Saat’in distribütörlüğünde Türkiye’ye giriş yapan İsviçreli saat markası 'BOMBERG', lansman partisiyle iş ve sanat camiasından ünlü isimleri bir araya getirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Geleneksel İsviçre saatlerini farklı bir tarzla yorumlaya İsviçreli saat markası BOMBERG,  koleksiyonunu W İstanbul Hotel Akaretler’deki bir lansman partisiyle görücüye çıkardı.

Mert Vidinli, Didem Soydan, Umut Eker evsahipliğinde ve DJ Doğuş Çabakçor müzik direktörlüğünde gerçekleşen ve göz alıcı şovların da yer aldığı “BE THE BOSS TONIGHT” BOMBERG lansman partisine iş ve sanat camiasından bir çok ünlü isim katıldı. 

Katılan isimler arasında; Ece Gürsel, Aslıhan Doğan, Eylem Şenkal, Gonca Vuslateri, Günsel Ülkü, Ozan Baran, Süreyya Yalçın,  Ayşe Tolga, Vatan Şaşmaz, Yasemin Taciroğlu,  Bilge Öztürk, Belda Öztürk, Burak Arıkan, Tolga Sezgin, Davut Şabay, Duygu Beşbıçak, Esin Moralioğlu, Fiona Heris, Sinan Hotiç, Güneş Hüner, Kendi, Koray Candemir, Mehmet Salt, Yağmur Tekin, Antonia Quarto, Merve Oflaz, Özgür Aras, Selin Türkmen, Senem Kuyucuoğlu, Serap Dindar, Verda Penso, Yonca Evcimik, Zeynep Mansur, Onur Baştürk ve Oben Budak yer aldı. 

Lüks saat sektörünün asi yüzü

BOMBERG’in Türkiye resmi distribütörü Günsal Saat’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Mehmet Salt, ”Alışılagelmiş İsviçre saat üretiminin çok dışında yaratıcı bir marka olan BOMBERG’i; Türkiye genelinde 40’a yakın seçkin satış noktası aracılığıyla tüketiciyle buluşturuyoruz. BOMBERG’in tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de lüks saat sektörünün asi yüzü olarak pazara yeni bir soluk, heyecan getireceğine ve tarz sahibi Türk erkeklerinin vazgeçilmezi olacağına inanıyoruz. Günsal Saat olarak dünya pazarındaki önemli markaları Türk saatseverlerin beğenisine sunmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Bu özel günümüzde yanımızda olup heyecanımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz.”  dedi. 

BOMBERG modellerini Günsal Saat resmi satış noktalarında satışına başlandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir