Carrefoursa'da ramazanda zam yok

Carrefoursa, ramazanda sebze-meyve fiyatlarında keskin değişimlere izin vermeyecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Carrefoursa, ramazan ayında sebze-meyve fiyatlarında keskin değişimlere izin vermeyeceğini bildirdi.  

Carrefoursa açıklamasına göre, Şirket, belirli ürün gruplarında çiftçilerle yılın başında yaptıkları anlaşmalar sayesinde fiyatlardaki büyük değişimlerin önüne geçecek. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet T. Nane, toplum olarak manevi değerlerin güçlendiği, hoşgörü, dostluk ve kardeşliğin simgesi olan ramazan ayını karşılamaya hazırlandıklarını belirtti. 

Carrefoursa olarak taze gıda ürünlerini yüksek kalite ve uygun fiyatlarla tüketicilerine sunmayı temel ilke olarak benimsediklerini aktaran Nane, şunları kaydetti: 

"Bu çerçevede, yerel üreticilerimizle uzun yıllara dayanan iş birliğimizden de aldığımız güçle sebze ve meyve fiyatlarında istikrarı sağlayarak, piyasa şartlarından kaynaklanan keskin değişimlerin önüne geçeceğiz. Carrefoursa olarak yeni dönemde, taze gıda ürünlerinin satın alma süreçlerini de sadeleştirdik, 'Tarladan Rafa' uygulaması ile kaynağından aldığımız ürünleri tüm tedarik süreçlerinde takip ederek gerçekleştirdiğimiz lojistik iyileştirme çalışmalarıyla 36-40 saat içinde raflara ulaştırdık. Tüketicilerimiz ramazan ayında da yine en uygun fiyata en taze meyve ve sebzeyi Carrefoursa raflarında bulacaklar." 

Bu arada Carrefoursa'da ramazan hazırlıkları tamamlandı. Bu aya özel hazırlanan ramazan sokaklarında ceviz, hurma, zeytin çeşitleri, pastırma, kadayıf, güllaç, yufka ve kuru meyve gibi birçok ürün aynı çatı altında özel stantlarda satışa sunulacak. Pideler ise kepekli, zeytinli, yumurtalı ve sütlü çeşitleri ile raflardaki yerini alacak. 

Carrefoursa'nın "Geleneksel Ramazan Kolisi", "Klasik Ramazan Kolisi", "Süper Ramazan Kolisi", "Mega Ramazan Kolisi" ve "Lüks Ramazan Kolisi" olarak hazırlanan beş ayrı çeşit erzak paketi de 24,90 ile 89,90 lira arasında değişen fiyatlarıyla satışa sunulacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir