Çemen's yeni mağazalarla büyüyecek

Çemen's 2016 yılının ilk çeyreğinde ‘Çemen’s Gurme’ ve ‘Çemen’s Mutfak’ olarak şehir merkezinde olmayı planlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ (DÜNYA) - Kayseri'de 2010 yılında Başyazıcıoğlu Et’in satış mağazası olarak açılan Çemen's, Kayseri’de yaygın olan geleneksel mağazaların dışına çıkarak, farklı bir anlayışla müşterilerine hizmet veriyor.

Çemen’s mağazaları olarak yöresinde yapılmış, kaliteli ve doğal ürünlere yer verdiklerini berliten Çemen’s Gurme Firma Sahibi Hülya Tiritoğlu, "Bir şarküteri olmanın ötesinde mağazalarımız bünyesindeki butik kafe ile ürünlerimizle tüketiciyle buluşturuyoruz" dedi. Sektördeki doğal ve kaliteli gıda tüketimine olan ihtiyaçlarından kaynaklanan boşluğu tamamlamak amacıyla yola çıktıklarını söyleyen Tiritoğlu, Çemen’s Atölye ile Kayseri lezzetlerini büyük bir keyifle hazırladıklarını ve tüketcinin beğenisine sunduklarını açıkladı.

Çemen’s Atölye ürünleri ile geleneksel lezzetleri sofralara taşıdıklarını söyleyen Çemen’s Gurme Firma Sahibi Hülya Tiritoğlu, "Sadece Kayseri yöresine özgü yemeklerin yeneceği yöresel restoranımızda hem şehir halkı hem de misafirler için geleneksel tatlar yapıyoruz. Sektörde öncü olmanın getirdiği sorumlulukla ürünlerimizi geliştiriyor ve yeni ürünler lanse ederek, yöresel mutfağın gelişimine destek vermeye gayret ediyoruz. 2016 yılının ilk çeyreğinde ‘Çemen’s Gurme’ ve ‘Çemen’s Mutfak’ olarak şehir merkezinde de olacağız. Önümüzdeki yıllarda önce İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerin ardından Türkiye’nin bir çok noktasında bulunmak istiyoruz" dedi.