Çilek, Çin üzerinden yeni pazarlara açıldı

Çin Uluslararası Fuarı'nda Çilek, yeni işbirlikleri ve yeni mağazalar için fuarda 100'e yakın yatırımcı ile görüşme gerçekleştirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Mobilya sektöründe dünyanın en büyük ikinci fuarı olan Çin Uluslararası Fuarı'na (CIFF) katılan Çilek, yeni ülke anlaşmalarına imza attı. 18 - 22 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuara 4. kez katılan Çilek, tescilli tasarımları ile göz doldurdu. Tematik tasarımları BiConcept ve Black Pirate ile fuarın en renkli standı olarak büyük ilgi gördü. Yakut, Mocha, Natura Baby ve Royal gibi farklı tasarımları ile Çinli ziyaretçilerin olduğu kadar dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıların da ilgisini çeken Çilek, yeni işbirlikleri ve yeni mağazalar için fuarda 100'e yakın yatırımcı ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeler neticesinde, başta Çin olmak üzere, Hindistan, Bangladeş, Güney Kore, Tayvan, Suudi Arabistan ve Sudan ile önemli işbirliklerine imza atıldı.

Büyümeye devam ediyor

Fuarın en dikkat çekici stantlardan biri olduklarını belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek, Çin ve dünyadaki benzer fuarların mobilya sektörü açısından öneminin her geçen gün arttığını belirtti. Hedef pazarlara ulaşmak için fuarları değerlendirmeye çalıştıklarını ve bunu fırsat olarak gördüklerini söyleyen Çilek, “Yine yeni ülkelere gidiyoruz, yeni anlaşmalar imzaladık. Yakında yeni açtığımız mağazalarla tüm dünyada olacağız” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir