Çilek, G.Afrika'da ilk mağazasını açtı

Dünya çapında mağazalaşmaya devam eden Çilek Mobilya, Güney Afrika'da ilk mağazasını açtı. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, '2023 yılında tüm dünyada 1.100 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz' dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  -  Çilek Mobilya, Güney Afrika'nın Durban şehrinde ilk mağazasını açtı. Dünyadaki mağazalaşmasına Afrika'nın en önemli ticaret merkezlerinden biri olan Durban Vause Road Overport'ta açtığı satış noktasıyla devam eden Çilek yatırımlarını sürdürüyor.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, tüm dünyada planlı ve istikrarlı bir büyüme stratejisiyle çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. Talha Çilek, Güney Afrika'da önemli bir potansiyelin olduğunu belirterek, buradaki fırsatları iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, bu pazara önem verdiklerini ifade etti. 

 Johennesburg ve Capetown'a mağaza

Önümüzdeki dönemde Johennesburg ve Capetown'da da mağaza açmayı planladıklarını belirten Çilek, 2023 yılında tüm dünyada 1.100 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir